Νίκος Οικονομόπουλος – Ευαγγελία Αραβανή: Το rolex των 20.000 ευρώ και η χλιδάτη απόδραση στο Λονδίνο!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή είναι το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz. Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια διατηρούν χαμηλούς τόνους, ωστόσο, η σχέση τους είδε τα φώτα της δημοσιότητας.

Δημοσιεύματα τους ήθελαν να γευματίζουν μαζί τις προηγούμενες ημέρες στο Κολωνάκι. Μπήκαν και βγήκαν ξεχωριστά από το μαγαζί για να μην δώσουν τροφή για σχόλια.

Στο φως της δημοσιότητας τώρα όμως έρχεται ακόμη μια πικάντικη πληροφορία για την σχέση αυτή, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ciao.

Ένα χρυσό ρολόι δεν είναι μόνο ένα ιδιαίτερο και ακριβό δώρο αλλά και κάτι πολύ χρήσιμο καθώς σε αυτό η Ευαγγελία Αραβανή θα μπορεί πλέον να μετράει τα λεπτά να βρεθεί στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Κι αυτό βέβαια δεν θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε εκτός από ένα Rolex το οποίο ο τραγουδιστής αγόρασε σε μεγάλο και πολύ γνωστό κοσμηματοπωλείο της Αθήνας και δώρισε στην καινούργια του αγαπημένη για τα Χριστούγεννα.

Μια τέτοια γυναίκα εξάλλου δεν αξίζει τίποτα λιγότερο από το καλύτερο και οι 20.000 ευρώ που κοστίζει το συγκεκριμένο ρολόι δεν είναι τίποτα μπροστά στην επιτυχία να κυκλοφορείς με μια τέτοια γυναίκα στο πλευρό σου.

Mέσα στις ημέρες των γιορτών, το ζευγάρι βρήκε την ευκαιρία να κάνει μια μίνι απόδραση εκτός Ελλάδας, αφού και οι δύο ήθελα να μπορέσουν να απολαύσουν για λίγες ημέρς τον έρωτά τους κάπου όπου δεν θα αγωνιούσαν διαρκώς για τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογραφικούς φακούς.

Γι αυτό το λόγο επέλεξαν το Λονδίνο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao και έμειναν σε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο της πόλης, γευμάτισαν στα καλύτερα εστιατόρια.

Πηγή: Youweekly

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: