Νίκος Μπάρκουλης: "Η μεγαλύτερη συμβουλή που μου έχει δώσει ο πατέρας μου…" [Βίντεο]

Ο 17χρονος, πλέον, γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος, είναι ένα πολύ ώριμο αγόρι, που κάθε φορά που μιλάει μας εντυπωσίαζει με με τη στάση ζωής του και τον τρόπο που αγαπά και φροντίζει τους γύρω του.

Ο Νίκος δεν ξέρει αν θέλει να γίνει ηθοποιός και είναι κάτι που δεν είχε συζητήσει με τον πατέρα του πριν φύγει από τη ζωή. Η μόνη συμβουλή που του έδινε ο πατέρας του και την κρατάει σαν φυλαχτό είναι να είναι καλός άνθρωπος. «Η μεγαλύτερη συμβουλή που μου έχει δώσει είναι να γίνω ένας καλός άνθρωπος και αυτό προσπαθώ να κάνω», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και στη Νάνσυ Παραδεισανού.

Όσο για το πώς διαχειρίζεται την απώλεια του πατέρα του εξήγησε πως «ήταν στιγμές που δεν μπορούσα να το κρατήσω άλλο μέσα μου, προσπαθούσα πολύ να μην ξεσπάσω…».

Ο 17χρονος μιλάει για την εφηβεία του και εξομολογείται πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η μητέρα του. «Πλέον η μητέρα μου είναι το μόνο που με νοιάζει και γενικά ότι και αν πάθει θα τρελαθώ δεν θα το αντέξω», είπε.

Τέλος, ο Νίκος θυμάται τις φορές που ήταν ο μπαμπάς του στο νοσοκομείο και μας συγκινεί. «…υπήρχαν πολλά καλοκαίρια που δεν μπορούσα να κάνω τα γενέθλια μου έξω γιατί ήταν ο πατέρας μου στο νοσοκομείο…αλλά δεν με πείραξε ποτέ…ώσπου έφτασε η στιγμή που έχει φύγει ο πατέρας μου και έκανα γενέθλια και είπα ξέρεις κάτι καλύτερα να τα έκανα στην εντατική για το υπόλοιπο της ζωής μου παρά να τα κάνω έξω περνώντας ‘’καλά’’ χωρίς να έχω τον ήρωά μου δίπλα μου», εξομολογείται.

Δείτε την συνέντευξη του:

Πηγή: peoplegreece.com

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: