Νικολέττα Βλαβιανού: "Στην πρώτη μου δουλειά δέχθηκα σeξουαλική παρενόχληση"

“Είναι πράγματα τα οποία συμβαίνουν συνέχεια στη δική μας δουλειά. Ήταν κάπως δεδομένα” δήλωσε η Νικολέττα Βλαβιανού.

Στο πλατό του «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε η Νικολέττα Βλαβιανού το πρωινό της Κυριακής καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για την πρώτη της θεατρική δουλειά στην οποία και δέχθηκε σeξουαλική παρενόχληση την οποία και κλήθηκε στη νεαρή της ηλικία να διαχειριστεί.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Νικολέττα Βλαβιανού σημείωσ εχαρακτηριστικά πως «θυμάμαι ότι στην πρώτη μου δουλειά, το καλοκαίρι μόλις αποφοιτήσαμε, που είχα μια πρόταση αμέσως υπήρξε μια σeξουαλική παρενόχληση. Απλά είπα «γεια» και άνοιξε μια άλλη πόρτα».

«Είναι πράγματα τα οποία συμβαίνουν συνέχεια στη δική μας δουλειά. Ήταν κάπως δεδομένα» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός. «Πάντα υπάρχει γιατί υπάρχει αυτό το η εξουσία. Η κατάχρηση της εξουσίας είναι στην ουσία. Μην ξεχνάμε, δε, ότι στα δικά μας επαγγέλματα που είναι προβεβλημένα δεν πάνε όλοι οι άνθρωποι γιατί θέλουν να κάνουν αυτή την καριέρα. Θέλουν να προβληθούν. Την εικόνα αγαπούν πιο πολύ και πάνω σε αυτήν δεν έχουν πάντα το υπόβαθρο της κουλτούρας».

Παράλληλα, η Νικολέττα Βλαβιανού που πρωταγωνιστεί στο καθημερινό σίριαλ της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» μίλησε για την απομάκρυνση του συναδέλφου της, Πέτρου Φιλιππίδη.

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: