Νικολά Σαρκοζί: Μούσκεμα τρέχει στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε φωτογραφίες

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας βρίσκεται από χθες στην χώρα μας μαζί με την σύζυγό του, Κάρλα Μπρούνι και την μοναχοκόρη τους, Τζούλια — Για ακόμη μία φορά επέλεξε την Ελλάδα για καλοκαιρινό προορισμό — Μένει στο εμβληματικό ξενοδοχείο στο Σύνταγμα

Λάτρης της καλοκαιρινής Ελλάδας είναι ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί ο οποίος τα τελευταία χρόνια επιλέγει την χώρα μας για ξεκούραση και αλλαγή παραστάσεων, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Κάρλα Μπρούνι.

Χθες ο Νικολά Σαρκοζί έφτασε στην χώρα μας και επέλεξε να μείνει μαζί με την σύζυγό του, και την μοναχοκόρη τους, Τζούλια, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Διακοπές ωστόσο δεν σημαίνει ακινησία για τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, αφού σήμερα το πρωί ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» να τρέχει στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Σαρκοζί βγήκε στις 08:30 από το ξενοδοχείο και περπάτησε και έτρεξε για σχεδόν 1,5 ώρα κάνοντας τον γύρο του Ζαππείου και επιστρέφοντας περί τις 10:00 στη Μεγάλη Βρεταννία. Όπως φαίνεται και από τα στιγμιότυπα μεγάλο μέρος της άσκησης πρέπει να ήταν τρέξιμο αφού επέστρεψε… μούσκεμα στον ιδρώτα.

Δείτε φωτογραφίες:





Στην Αθήνα ο Νικολά Σαρκοζί με την Κάρλα Μπρούνι — Δείτε φωτογραφίες

Μόλις έναν χρόνο νωρίτερα, το ζεύγος Σαρκοζί αποχαιρετούσε την Ελλάδα, αναρτώντας φωτογραφίες από την εντυπωσιακή θέα του δωματίου του, από γαλάζιες παραλίες και ελληνικά εδέσματα. Αν και τότε είχαν αποφύγει να αποκαλύψουν τον προορισμό τους, είχαν συνοδεύσει το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους με τον αριστοτελικό όρο «ευδαιμονία», δίπλα στο εικονίδιο της ελληνικής σημαίας.

Αποδείχθηκε ότι η δημόσια ωδή τους στην Ελλάδα δεν αποτελούσε οριστικό αντίο, αλλά ένα «εις το επανανιδείν. Πράγματι, η ιδιαίτερη σχέση που διατηρούν με την χώρα, επιβεβαιώθηκε από το γεγονός ότι όχι μόνο επέστρεψαν, αλλά αυτή τη φορά επέλεξαν την Ελλάδα ως την πρώτη στάση των οικογενειακών τους διακοπών, πριν επισκεφτούν το Καπ Νεγκρ, την εξοχική κατοικία της Κάρλα Μπρούνι.

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί, η σύζυγός του και η μοναχοκόρη τους, Τζούλια, αυτή τη φορά επέλεξαν την Αθήνα ως βάση, το εμβληματικό ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και την εντυπωσιακή βασιλική σουίτα του. Εκεί τους υποδέχθηκε ο γενικός διευθυντής Hom Parviz. Η τριμελής οικογένεια αναμένεται να απολαύσει την καλοκαιρινή ελληνική πρωτεύουσα, να επισκεφτεί την Ακρόπολη, ενώ δεν αποκλείεται κάποιο από τα ελληνικά νησιά να συμπληρώσει το πλούσιο πρόγραμμά τους.

Πρόκειται για μία πολύτιμη ανάσα ξεκούρασης και ανάκτησης δυνάμεων, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Σαρκοζί βρίσκεται στη δίνη της χαοτικής κεντρικής πολιτικής σκηνής της χώρας του. Μετά την απώλεια της πλειοψηφίας του Γάλλου προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση, ο Σαρκοζί, που διατηρεί άρρηκτους τους δεσμούς του με το κόμμα των Ρεπουμπλικάων, εργάστηκε σκληρά για μία πιθανή συνεργασία.

Ανήκει σε εκείνους που γνωρίζουν όσο ελάχιστοι τη γαλλική ανθρωπογεωγραφία και έτσι αποτελεί πρόσωπο-κλειδί για μελλοντική πιθανή συνεργασία. Πολλά, άλλωστε, είναι τα γαλλικά Μέσα που στράφηκαν στον Σαρκοζί, χαρακτηρίζοντάς τον ως εκείνον που θα ενώσει το χάσμα και θα συμβάλει στην επίτευξη της σταθερότητας στη Γαλλία.

Στην προ λίγων ημερών συνέντευξή της σε γυναικείο περιοδικό, η Κάρλα Μπρούνι είχε αποφύγει να αναφερθεί σε όλα τα παραπάνω. Παρόλα αυτά, φορώντας ένα μάυρο ολόσωμο μαγιό και αποδεικνύοντας ότι τα 54 χρόνια είναι απλά ένα νούμερο, είχε εξομολογηθεί ότι μετράει τις ημέρες για τις οικογενειακές της διακοπές. Τελικά, αυτές ξεκινούν από την Ελλάδα.



.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: