Νίκη στο 2ο  Γύρο του Nürburgring για την Walkenhorst Motorsport- Απίθανα κρατήματα σε στεγνό και βρεγμένο με τα ελαστικά ADVAN

Η αγωνιστική ομάδα της BMW ,Walkenhorst Motorsport, που χρησιμοποιεί τα εμβληματικά ελαστικά ADVAN της YOKOHAMA, ήταν αυτή που κατέκτησε την τελική νίκη στο 2ο Γύρο του Nürburgring Endurance Series (NLS 2023) την 1η Απριλίου.

Το αυτοκίνητο που κέρδισε τον αγώνα ήταν η #34 BMW M4 GT3 που μπήκε στην κατηγορία NLS SP9 Pro από την αγωνιστική ομάδα της Walkenhorst Motorsport,. Οι οδηγοί Jakub Giermaziak και Jesse Krohn βρέθηκαν στην βρεγμένη πίστα, στην 4η θέση στα προκριματικά με το αυτοκίνητο #34  και στη συνέχεια οδήγησαν με τέρμα το γκάζι από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, περνώντας τη γραμμή τερματισμού 21,764 δευτερόλεπτα μπροστά από το αυτοκίνητο της 2ης θέσης. Το αγωνιστικό αυτοκίνητο της νικήτριας ομάδας, φορούσε ελαστικά ADVAN A005 για στεγνό οδόστρωμα και ελαστικά ADVAN A006 για βρεγμένο οδόστρωμα.

Το NLS είναι μια σειρά αγώνων αντοχής που διοργανώνεται στην πίστα του Nürburgring, και θεωρείται ευρέως η πιο απαιτητική διαδρομή στον κόσμο. Οι πρώτοι γύροι της διοργάνωσης, αποτελούν το “πρελούδιο” για τον 24ωρο αγώνα του Nürburgring που θα διεξαχθεί τον Μάιο. Φέτος, περίπου 170 αυτοκίνητα θα διαγωνιστούν στους εννέα αγώνες NLS που θα διεξαχθούν στο διάστημα Μαρτίου — Οκτωβρίου. Η Yokohama Rubber προμηθεύει αγωνιστικά ελαστικά ADVAN σε δύο αυτοκίνητα BMW M4 GT3 της κατηγορίας SP9 Pro που είναι ντυμένα στα χρώματα ADVAN, συμπεριλαμβανομένου του νικητήριου αυτοκινήτου #34 του 2ου γύρου. Η εταιρεία στοχεύει επίσης στην κατάκτηση του  συνολικού πρωταθλήματος στον 24ωρο αγώνα του Nürburgring του Μαΐου, όπου θα υποστηρίζει τα δύο αυτά αυτοκίνητα.

 

 

 

Νίκη στο 2ο  Γύρο του Nürburgring για την Walkenhorst Motorsport- Απίθανα κρατήματα σε στεγνό και βρεγμένο με τα ελαστικά ADVAN gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: