Νίκαια: Άγνωστοι πυροβόλησαν καταστηματάρχη για να του αρπάξουν τον χαρτοφύλακα

Δύο άγνωστοι άνδρες επιτέθηκαν και πυροβόλησαν έναν άντρα στη μέση του δρόμου προκειμένου να του κλέψουν τον χαρτοφύλακα, στη Νίκαια το πρωί της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, στις 08:36 το πρωί, στην οδό Ιωνίας 56, οι δράστες κατέβηκαν από ένα αυτοκίνητο, μάρκας Hundai Atos, με φιμέ τζάμια, το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί από τη Νέα Φιλαδέλφεια στις 17 Ιουνίου, και σταμάτησαν δίπλα σε 43χρονο καταστηματάρχη, ο οποίος περπατούσε στον δρόμο.

Ο 43χρονος έχει μεγάλο κατάστημα εμπορίας καπνού και κάθε μέρα μεταφέρει χρήματα με τον χαρτοφύλακα για κατάθεση σε διπλανή τράπεζα, κάτι που, όπως φαίνεται γνώριζαν οι δράστες.

Οι άγνωστοι τον χτύπησαν με τη λαβή του όπλου που είχαν και εν συνεχεία, τον πυροβόλησαν στην κνήμη. Ο καταστηματάρχης προέβαλε αντίσταση και κατάφερε να διατηρήσει τον χαρτοφύλακα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε μεταφέρθηκε, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Metropolitan».

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν αφού πυρπόλησαν το κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: