Next to my heart: Αυτό το μενταγιόν αξίζει μία θέση στον λαιμό και την καρδιά σου

«Θέλω να σου χαρίσω όλο τον ουρανό με τα άστρα», είπε και δεν ακούστηκε καθόλου κλισέ καθώς άνοιγε το μικρό, λευκό κουτί Pandora.

Για τα φετινά Χριστούγεννα η νέα συλλογή «Pandora Moments» εμπνέεται από τα όνειρα, τη μαγεία, την ελπίδα και τη συντροφικότητα και δημιουργεί κοσμήματα που κρύβουν μέσα τους στιγμές αγάπης που μας συνδέουν με τους αγαπημένους μας. Εκεί μπορείς να βρεις κομμάτια χειροποίητα, από σμάλτο, κυβική ζιρκόνια και μπλε κρυστάλλους, σε σχέδια που θυμίζουν τον έναστρο ουρανό και μπορούν να γίνουν τα λαμπερά, σημεία αναφοράς κάθε Χριστουγεννιάτικης εμφάνισής μας αλλά και ένα δώρο πολύ μοναδικό που θα μας έκανε μόνο όποιος μας αγαπάει πολύ.
Next to my heart: Αυτό το μενταγιόν αξίζει μία θέση στον λαιμό και την καρδιά σου

Αυτό σκέφτηκε και ο καλός μου, πριν μου αγοράσει το δώρο μου για τις φετινές γιορτές και πριν μου δώσει το μικρό, λευκό κουτί Pandora που είχε μέσα το κολιέ που θα φοράω για πάντα από εδώ και μετά. «Δεν θέλω να φανώ γλυκανάλατος και υπερβολικά ρομαντικός, αλλά είσαι το αστέρι που κάνει πιο φωτεινή τη ζωή μου, μου είπε χαμογελώντας και μου χάρισε ένα μενταγιόν σε σχήμα αστεριού από ασήμι 925 με κυβική ζιρκόνια. Γέλασα και εγώ και αυτός αλλά η ουσία του δώρου δεν χάθηκε πίσω από συναισθηματικές κοινοτυπίες γιατί όντως τα φετινά Χριστούγεννα απέκτησα ένα κολιέ Pandora που είναι φτιαγμένο από αγάπη και δυνατές στιγμές συντροφικότητας, έρωτα και ζεστασιάς.
Next to my heart: Αυτό το μενταγιόν αξίζει μία θέση στον λαιμό και την καρδιά σου
Τα κολιέ Pandora, είτε ως κομμάτια ενός layering look φορεμένα το ένα μαζί με το άλλο σε διαφορετικά μήκη, είτε και μόνα τους ως statement pieces για εντυπωσιακά, glam outfits κερδίζουν τις εντυπώσεις με τα ντελικάτα σχέδιά τους και με το πρωτότυπο design τους. Μισοφέγγαρα, καρδιές που ενώνονται και chic pendants με κρυστάλλους, μεταφέρουν το δικό τους μήνυμα αγάπης για όποιον είναι τόσο ξεχωριστός για εσένα που δεν διστάζεις να του πεις με αυτόν το elegant τρόπο πως είναι «το αστέρι σου». Ο ουρανός, άλλωστε, δεν είναι μόνο εστία φωτός αλλά και πηγή fashion έμπνευσης και δημιουργικότητας για τα φετινά Χριστούγεννα.
Next to my heart: Αυτό το μενταγιόν αξίζει μία θέση στον λαιμό και την καρδιά σου

Γι’ αυτό και ένα κολιέ Pandora μπορεί να «εσωκλείει» αυτό το φως και ταυτόχρονα να είναι το πιο stylish piece της σεζόν. Αυτό σκέφτηκα όταν ξεκίνησα να φοράω το δικό μου. Ήταν ένα δώρο αγάπης και ταυτόχρονα ένα fashion item που ταιριάζει με όλα μου τα ρούχα. Θα μου πεις πώς θα μπορούσε η αγάπη να μην «πάει με όλα»; «Δεν θα γινόταν», σκέφτηκα και άγγιξα το μενταγιόν που κρέμονταν μέσα από το πλεκτό μου cardigan.
Next to my heart: Αυτό το μενταγιόν αξίζει μία θέση στον λαιμό και την καρδιά σου
Ο Wayne W. Dyer, διάσημος Αμερικάνος συγγραφέας, είχε πει πως «τα θαύματα έρχονται σε στιγμές αρκεί να είσαι έτοιμος και πρόθυμος να τα δεις». Κάτι παρόμοιο λένε και οι νέες δημιουργίες Pandora, απλά αυτές κρατάνε τα θαύματα μέσα τους και εμείς μπορούμε πολύ εύκολα να τα κρεμάσουμε στο λαιμό μας… σαν κολιέ! Ένα κολιέ, φτιαγμένο από λάμψη, πολυτέλεια και πολλή αγάπη.

Info: Οnline αγορές στο pandorashop.gr  | Ανακαλύψτε το πλησιέστερο κατάστημα Pandorawww.pandora.net/el-gr/stores

PANDORA XMAS SHINY STORIES

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: