New Year, New Rules: Το 2022 τα fashion trends θα παίξουν και πάλι ρόλο στη ζωή μας

Έχοντας μάθει να ζούμε με τον COVID19, o κόσμος της μόδας αποφάσισε να στραφεί και πάλι στην εξωστρέφεια και να ντυθεί αναλόγως.

Από το «athleisure» στο «party dressing», ήταν «ένας χρόνος δρόμος». Κυριολεκτικά. Γιατί τόσο πήρε σε κοινό, σχεδιαστές και μεγάλους Οίκους Μόδας για να αφήσουν στην άκρη τα homewear και τα άνετα κομμάτια και να περάσουν σε δημιουργίες που θυμίζουν τις καλές, προ COVID19 εποχές. Οι συλλογές για τον χειμώνα και την άνοιξη του ’22 αναβλύζουν αισιοδοξία, εξωστρέφεια και μας δείχνουν το -fashion- μονοπάτι που οδηγεί στην «μετά Πανδημίας εποχή». Δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από τα hoodies και τα leggings που φορούσαμε δύο χρόνια τώρα. Παρακάτω θα δεις τα fashion trends που ανυπομονούμε να φορέσουμε το 2022 και θα βάλουμε στη λίστα με τα «New Year’s Resolutions» το να το κάνουμε! Γιατί το πιο σημαντικό από το να ακολουθήσουμε τις νέες τάσεις είναι να περνάμε καλά με αυτό! «Διασκέδασέ το!»: αυτό είναι το πιο hot σύνθημα της νέας σεζόν και δεν αφορά μόνο τα ρούχα μας.

New Year, New Rules: Το 2022 τα fashion trends θα παίξουν και πάλι ρόλο στη ζωή μας

Οδηγός Αγοράς: 10 παντελόνια με χρώμα που θα αναβαθμίσουν τα winter looks σου

#1 Catsuit

Ίσως το πιο απρόβλεπτο trends της σεζόν! Το είδαμε στις πασαρέλες του Saint Laurent και του Burberry, το έχουν ήδη φορέσει όλες -από την Hailey Bieber μέχρι την Lizzo- και έτσι ξαφνικά το αγαπημένο one-piece όσων κάνουν yoga έγινε το πιο hot κομμάτι του φετινού χειμώνα. Το μόνο που χρειάζεσαι για να φορέσεις και εσύ τη στενή ολόσωμη φόρμα που θυμίζει τη στολή της Catwoman είναι παιχνιδιάρικη διάθεση και μία εξτρά δόση χιούμορ. Η σοβαροφάνεια δεν είναι must για το 2022, λυπάμαι.

#2 Chain belt

Aν έπρεπε να διαλέξουμε ένα και μόνο ένα fashion comeback από τα 90s θα ήταν σίγουρα αυτό! Οι ζώνες-αλυσίδες που η Chanel δεν αποχωρίζεται ποτέ στα show της, είναι η fancy αναφορά που αξίζει στα look του 2022. Μετά από δύο χρόνια που περάσαμε μέσα σε φόρμες, ας κάνουμε λίγη φασαρία στο πέρασμά μας.
New Year, New Rules: Το 2022 τα fashion trends θα παίξουν και πάλι ρόλο στη ζωή μας
Liberatore F/W 22

#3 Big jackets

Boxy, oversized πανωφόρια για όλες τις ώρες της ημέρας έρχονται κατευθείαν από τις επιδείξεις των Οίκων Vetements και Maison Margiela και «προσγειώνονται» στην γκαρνταρόμπα μας. Ιδανικό jacket για να κάνεις layering φορώντας το πάνω από το biker μπουφάν σου αλλά και το απόλυτο statement κομμάτι της φετινής σεζόν.

#4 Βright Bags

Είδες παντού στο timeline σου την πράσινη Bottega Veneta; Σου άρεσε αρκετά; Eλπίζουμε ναι γιατί χρωματιστές τσάντες θα βλέπεις παντού φέτος! Σε κίτρινες, κόκκινες, φούξια και μοβ αποχρώσεις θα εκτοπίσουν τις βαρετές καφέ και μαύρες It-bags από την γκαρνταρόμπα και από την καρδιά σου.
New Year, New Rules: Το 2022 τα fashion trends θα παίξουν και πάλι ρόλο στη ζωή μας|
Givenchy F/W 22

#5 Super mini skirts

«Πόδια έξω» είναι το σύνθημα του 2022 και οι Οίκοι Miu Miu, Prada, Dior και The Attico το έχουν κάνει ήδη πράξη μέσα από τις πολύ πολύ κοντές φούστες που παρουσίασαν στα show τους για τον φετινό χειμώνα. Αν δεν είσαι πολύ τολμηρή φόρεσε τη δική σου με οπάκ καλσόν. Έτσι και το trend θα ακολουθήσεις και άνετα θα νιώθεις.
New Year, New Rules: Το 2022 τα fashion trends θα παίξουν και πάλι ρόλο στη ζωή μας
Giambattista Valli F/W 22

#6 Οversized shirts

To αγαπημένο fashion items της Gigi Hadid -στο οποίο αφήνει πάντα ανοιχτά τα πρώτα κουμπιά- είναι ένα δάνειο από την ανδρική γκαρνταρόμπα που το 2022 φοριέται με τον πιο θηλυκό τρόπο ever. Επίσης με ένα πουκάμισο τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος, θα είσαι σίγουρα κομψή όπως και αν το φορέσεις.

#7 Low-rise pants

«Τα χαμηλοκάβαλα πολύ εμίσησαν, τα 90s ουδείς»: και κάπως έτσι το πιο αμφιλεγόμενο στυλ παντελονιού κάνει comeback στις ζωές μας και ας αρχίσουμε όλες τους κοιλιακούς για να προλάβουμε να το φορέσουμε αλά Zendaya μέχρι το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θες να καθαρίσεις μόνη σου τα κομμάτια με παγιέτες, φτερά και faux fur; Σου έχουμε όλα τα tips!

Δέκα fashion throwbacks που απολαύσαμε στο «And Just Like That»

Oδηγός Αγοράς: 10 μακριά παλτό για διαχρονικά κομψές εμφανίσεις

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: