New Girl, Tommy Girl

New Girl, Tommy Girl

H νέα συλλογή Tommy Jeans για τη σεζόν F/W 2019-2020 δίνει στα κλασικά jeans και στα casual κομμάτια του brand ένα τολμηρό twist με old school στοιχεία που κάνουν το τελικό αποτέλεσμα απλά μοναδικό.
Δημιουργίες σύγχρονες και δυναμικές που ακολουθούν τον παλμό του σήμερα δίνοντας του όμως μία vintage νότα. Nerdy looks με ριγέ πουκάμισα και puffer jackets, αθλητικά σύνολα με την cool προσθήκη μάλλινων παλτό, preppy outfits με πρωταγωνιστή το ζακάρ πουλόβερ, ντύνουν τα κορίτσια που μπορούν «να ισορροπούν» με στυλ ανάμεσα στις μαθητικές υποχρεώσεις τους και στην street style αισθητική που επιλέγουν για τη ζωή τους εκτός σχολείου και φροντιστηρίου. Τα «νέα κορίτσια, τα Tommy κορίτσια» που η μόδα είναι μέρος της ζωής τους 24 ώρες το 24άρο. Η νέα συλλογή Tommy Jeans για τη σεζόν F/W 2019-2020 μπλέκει δημιουργικά τα ζεστά πουλόβερ με τις mini φούστες με τα αστέρια, τα μποτάκια ορειβασίας (ίσως η πιο μεγάλη τάση της χρονιάς στα παπούτσια) με τα καρό φορέματα φέρνοντας τις σημερινές teenagers ένα βήμα πιο κοντά στο grunge 90s style και τα oversized φούτερ με τα denim jackets προκαλώντας όποιες τα φορέσουν να κάνουν εμφανίσεις που είναι μοναδικές την ίδια στιγμή που είναι άνετες και καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς τους. Η συλλογή επανασχεδιάζει διαχρονικά στυλ με βιώσιμα υφάσματα συμπεριλαμβανομένων 100% ανακυκλωμένων βαμβακερών, όπως tapered jeans, φούστες, και jean μπουφάν που κατασκευάζονται από deadstock ύφασμα και trims. Τα patches, τα κουμπιά και τα rivets από αχρησιμοποίητα κομμάτια υφασμάτων, εμπλουτίζουν κάθε ρούχο με ένα μοναδικό touch. Το corduroy προσθέτει ένα επαναστατικό τελείωμα στα trucker jackets στα puffers, ενώ αναβαθμίζει τα vintage-inspired παντελόνια μέσα από μια πλούσια jewel-tone χρωματική παλέτα. Αστέρια, ρίγες, καρό και φωτεινές μονοχρωμίες, συνθέτουν το urban σύμπαν της Tommy Jeans από το οποίο δεν λείπει η φαντασία, η ιδιαιτερότητα και η ευκαιρία, σε κάθε νέα γυναίκα που επιλέγει «να ταξιδέψει» μέσα σε αυτό, να είναι πάνω από όλα ο εαυτός της…. Στην πιο «νέα», τελειοποιημένη εκδοχή του. Α brand new season is about to begin!

*Τη συλλογή Tommy Jeans Fall 2019 μπορείτε να τη βρείτε το ομώνυμο κατάστημα Tommy Jeans στο The Mall Athens και σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger και σημεία πώλησης (tommy.com)

Info: Φωτογράφος: Πάνος Γιαννακόπουλος
Επιμέλεια Styling: Ιωάννα Σαλαμούρα
Mακιγιάζ: Ευρυδίκη Κασιώτη
Μαλλιά: Μαρία Γκέκα
Βοηθός Φωτογράφου: Παναγιώτης Αράπογλου
*Το μακιγιάζ έγινε με προϊόντα Smashbox
*Τα μαλλιά έγιναν με προϊόντα Aveda
Credits φωτογραφίας εξωφύλλου: Total outfit Tommy Jeans (Tommy Jeans)

Eυχαριστούμε πολύ τα Αηδονάκια, στο The Mall Athens, για την ευγενική φιλοξενία.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: