ΝΕΟΤΕΡΑ! Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Τέσσερις νεκροί και 3 σοβαρά τραυματίες

Τέσσερις νεκροί επιβάτες και πέντε τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας –μηχανοδηγός- σοβαρά, , σύμφωνα με την ΤΡΙΑΝΟΣΕ, ο μέχρι στιγμής απολογισμός του εκτροχιασμού τρένου που έγινε στις 9.40 το βράδυ του Σαββάτου, στα 200 μέτρα από το ‘Αδενδρο, περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως επισήμανε, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, η διευθύντρια του Εθνικού Κέντρου ‘Αμεσης Βοήθειας της περιοχής, Χρυσή Ματσικούδη, η επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβατών της αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ, που υπολογίζονται στα 100 άτομα, δεν έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με την ίδια, επομένως “τελικά στοιχεία δεν υπάρχουν ακόμη”..

Σε δέκα ανέρχονται οι επιβάτες της επιβατικής αμαξοστοιχίας που είναι ελαφρά τραυματισμένοι και μεταφέρονται στα νοσοκομεία ‘Αγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς.

Η επιβατική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ ξεκίνησε στις 16.18 το μεσημέρι του Σαββάτου και εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, μετέφερε 75-100 άτομα και στις 9.40 το βράδυ, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες έπεσε πάνω σε κατοικία, την οποία και διαπέρασε.

Στο σημείο βρέθηκαν άλλα έξι οχήματα του ΕΚΑΒ και πλέον ανέρχονται σε 21 αυτά της Πυροσβεστικής, με 45 άντρες, ενώ πληροφορίες αναφέραν ότι στο σημείο έσπευσε και κλιμάκιο του ΟΣΕ.

ΠΗΓΗ: real.gr – ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: alexandriamou.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: