Νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Porsche Cars Canada ο John Cappella

Ο John Cappella από την 1η Σεπτεμβρίου θα είναι ο νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Porsche Cars Canada. Θα διαδεχθεί τον Marc Ouayoun, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της καναδικής θυγατρικής από τον Ιανουάριο του 2018, ο οποίος σύντομα θα αναλάβει νέα θέση στην Όμιλος Volkswagen.

Ο John Cappella εντάχθηκε στη μάρκα το 2011 ως Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύων στην Porsche Cars Canada και στη συνέχεια έγινε Διευθύνων Σύμβουλος του Porsche Center North Toronto το 2016. Η καριέρα του στην αυτοκινητοβιομηχανία ξεκίνησε το 1999 όπου προχώρησε σε διάφορες θέσεις στην καναδική αγορά πολυτελών αυτοκινήτων.

Τα τελευταία χρόνια, η Porsche στον Καναδά αύξησε τις πωλήσεις της για να φτάσει στο υψηλότερο ετήσιο επίπεδό της το 2021 υπό την ηγεσία του Marc Ouayoun. Συνολικά, 9.141 σπορ αυτοκίνητα παραδόθηκαν σε Καναδούς πελάτες τον περασμένο χρόνο – συν 23% σε σύγκριση με το 2020. Επιπλέον, η Porsche Canada βελτίωσε περαιτέρω το μέγεθος και την ποιότητα του δικτύου λιανικής, εγκαινίασε το Κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών που διαθέτει μια ολοκαίνουργια εκπαιδευτική εγκατάσταση , και ανακοίνωσε ένα Porsche Experience Center που πρόκειται να ανοίξει στην ευρύτερη περιοχή του Τορόντο το 2024.

Νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Porsche Cars Canada ο John Cappella gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: