Νέος έρωτας για την πρώην σύζυγο του Χ.Φερεντίνου (φωτό)

Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή ξεκίνησε η Σοφία Παυλίδου. 

 

Ενα χρόνο μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο η Σοφία Παυλίδου φαίνεται ότι έχει βρει ξανά τον έρωτα. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real η ηθοποιός  βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός νεαρού άντρα, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στα social media. Πρόκειται για τον συγγραφέα, Δημήτρη, ο οποίος είναι γνωστός στο διαδίκτυο με το ψευδώνυμο “Degaminiotis”.

Οι δυο τους πρόσφατα βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί παρέα με τους συντελεστές της παράστασης, «Πετάει, Πετάει», στην οποία συμμετέχει η ηθοποιός.

Άτομο από το περιβάλλον της Παυλίδου, τόνισε στην εφημερίδα: «Έχουν απίστευτη χημεία. Συμπληρώνει ιδανικά ο ένας τον άλλον. Το χιούμορ και η αυθεντικότητα του Δημήτρη ήταν τα δύο στοιχεία που γοήτευσαν την Σοφία. Είχε την ανάγκη από έναν άνθρωπο που την καταλαβαίνει και συμμερίζεται τις ανησυχίες της και τον βρήκε. Απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Περνούν ευχάριστα μαζί και έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα».

Οι δύο νέοι σπούδαζαν σε ιδιωτική σχολή στη Θεσσαλονίκη. Εκεί μάλιστα γνωρίστηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος ο οποίος έχασε τη ζωή του είχε ξαναπάει στο σημείο άλλες δύο φορές και έπεισε και τον 25χρονο φίλο του να τον ακολουθήσει ο οποίος πήγαινε για πρώτη φορά.

| iefimerida.gr

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: