Νέοι ανατριχιαστικοί διάλογοι από το Μάτι: «Καίγεται το σπίτι μου, έχω παιδί» – «Κάντε υπομονή κυρία» [βίντεο]

Νέοι διάλογοι από την ημέρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αποδεικνύουν το χάος και την ασυνεννοησία που επικρατούσε τις κρίσιμες ώρες της τραγωδίας.

Στο φάκελο της Πυροσβεστικής βρίσκονται όλοι οι δραματικοί διάλογο, τους οποίους αποκαλύπτει ο Αλέξης Παπαχελάς στην εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, η οποία θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης.

«Έχει χαθεί η μπάλα εδώ, υπάρχουν εγκλωβισμένοι.. Δεν μπορούν να μπουν μέσα στο Μάτι να τους σώσουνε», ακούγονται να λένε οι αρμόδιοι. «Οι Κρόνοι δεν σηκώνουνε, μιλάμε για χάος», λένε ακόμα, τη στιγμή που οι άνθρωποι παρακαλούν για βοήθεια.

«Είναι εντολή του υπουργού, δεν μπορώ να…», «Εμείς τα αιτήματα τα παίρνουμε από κάτω, Υπουργός, γενικός και δύο στρατηγοί» καταγράφεται.

Ακόμα, ακούγεται μια γυναίκα να τηλεφωνεί σε απόγνωση στην Πυροσβεστική φωνάζοντας «Καίγεται το σπίτι μου έχω παιδί», με τον αρμόδιο να της απαντάει «Κάντε υπομονή κυρία, κάντε κουράγιο».

Αναλυτικά ο διάλογος:

-Σας ακούω

-Κόκκινο λιμανάκι καίγονται σπίτια. Καίγεται το σπίτι μου. Έχω παιδί

-Κάντε υπομονή, κυρία. Κάντε υπομονή

-Πόση υπομονή να κάνω;

-Κάντε υπομονή

-Γιατί μας έχετε ξεχάσει;

Ενδεικτικό του χάους είναι ότι έχει καταγραφεί η φράση «της που@@@ς γίνεται».

Όπως προκύπτει, υπήρχαν σοβαρά προβλήματα και στην επικοινωνία με τα εναέρια μέσα τις κρίσιμες ώρες. «Έχει νεκρούς αλλά δεν τους ανακοινώνουν», ακούγεται σε άλλη τηλεφωνική επικοινωνία.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: