Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την απόκτηση των νέων μοντέλων Stelvio and Giulia

Η αγορά ειδικά στην Ελλάδα θέλει τονωτικές ενέσεις. Οι υποψήφιοι αγοραστές εκτός από τη σωστή ενημέρωση θέλουν και δελεαστικές προτάσεις για να κάνουν το πρώτο βήμα προς τις εκθέσεις αυτοκινήτων. Οι μηχανικοί και σχεδιαστές της Alfa Romeo ξέρουν να δημιουργούν και να εντυπωσιάζουν. Το ιταλικό design πάντα μαγνήτιζε. ‘Ήταν ξεχωριστό. Σήμερα όλοι αναγνωρίζουν τους Ιταλούς σχεδιαστές. Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Ο κόσμος χρειάζεται, στη δύσκολη αγορά του αυτοκινήτου, βοήθεια. Και η μοναδική βοήθεια είναι η σωστή χρηματοδότηση.

Η Alfa Romeo με το πρόγραμμα «Drive Now» προσφέρει ένα νέο πακέτο λύσεων απόκτησης του αυτοκινήτου που επιθυμεί με λογικές προτάσεις.

Το πρόγραμμα «Drive Now» εκτός των άλλων,δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη π.χ μιας Giulia να την επιστρέψει και εύκολα να μεταπηδήσει στη Stelvio. Όπως γνωρίζετε οι συνθήκες ζωής αλλάζουν, οι απαιτήσεις μιας οικογένειας αυξάνονται και εκεί κάθε αλλαγή γίνεται πιο εύκολη μέσω της FCA Bank. Μικρότερη γραφειοκρατία, λιγότερες δεσμεύσεις. Ο κάτοχος μιας Alfa Romeo Μπορεί όταν τελειώσει το πρόγραμμα δέσμευσης μπορεί να ζητήσει ακόμη να γίνει μια αναβάθμιση στο αυτοκίνητό του η να προχωρήσει στην αντικατάστασή του.

Τόσο οι Giulia όσο και οι Stelvio είναι οικογενειακά αυτοκίνητα με μεγάλους χώρους για άνετες μετακινήσεις. «Φοράνε» ισχυρούς Turbo κινητήρες, κατασκευάζονται από προηγμένα υλικά όπως το αλουμίνιο και τα ανθρακονήματα ,έχουν πλούσιο εξοπλισμό και  προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS).

Το πρόγραμμα απόκτησης  προσφέρει στον αγοραστή μεγάλη ευελιξία στη χρήση του αυτοκίνητου που επιθυμεί, με ιδιαίτερα χαμηλή προκαταβολή και αντίστοιχα χαμηλή μηνιαία δόση.

Για παράδειγμα η Alfa Romeo Giulia με τον δίλιτρο Turbo κινητήρα που αποδίδει 200 ίππους και το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων είναι διαθέσιμη με προκαταβολή μόλις 11.010 ευρώ και μηνιαία δόση 408 ευρώ.

 

Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την απόκτηση των νέων μοντέλων Stelvio and Giulia gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: