Νέο URL για το Opel Media Website

Το Opel media website που μετακινήθηκε σε νέα πλατφόρμα την οποία θα μοιράζεται με τις υπόλοιπες μάρκες του Groupe PSA,  διατηρεί τα βασικά στοιχεία του προηγούμενου. Δηλαδή την  εμφάνιση και αίσθηση Opel και το τμήμα συνεχούς ενημέρωσης (news rotator), που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες να βρίσκουν εύκολα τις τελευταίες ειδήσεις. Όσοι χρησιμοποιούσαν το προηγούμενο URL θα μεταφέρονται αυτόματα στη νέα διαδικτυακή διεύθυνση του site, int-media.opel.com. Αντίστοιχα η νέα διεύθυνση για το Ελληνικό press room είναι: https://gr-media.opel.com/

Το νέο Opel media website προσφέρει μία ρεαλιστική και σαφή δομή που επιτρέπει στους επισκέπτες να ψάχνουν και να βρίσκουν ευκολότερα τις πληροφορίες που επιθυμούν. Με την είσοδο στο site, εμφανίζονται άμεσα οι τελευταίες ειδήσεις, ενώ η πρόσβαση σε πρόσθετες πληροφορίες από τα μενού ‘Οχήματα’, ‘Εταιρία’, ‘Τεχνολογία’, ‘Εκθέσεις Αυτοκινήτου και Εκδηλώσεις’ μπορεί να γίνεται μέσω συμπληρωματικών, drop-down μενού. Τοποθετώντας τον κέρσορα σε οποιονδήποτε από τους παραπάνω στηλοθέτες, εμφανίζονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Με τον τρόπο αυτό, οι χρήστες θα μπορούν για παράδειγμα να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις φωτογραφίες ενός συγκεκριμένου μοντέλου Opel επιλέγοντας ‘Οχήματα’ και στη συνέχεια την επιθυμητή κατηγορία και μοντέλο. Ως ένα ακόμα βήμα βελτίωσης της χρηστικότητας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν τώρα τα press kits σε μορφή ενός συγκεντρωτικού αρχείου PDF, αντί μεμονωμένων αρχείων Word. Επιπλέον το νέο site έχει καλύτερη συμβατότητα με κινητές συσκευές, προσφέροντας μία πιο ευχάριστη εμπειρία όταν η πρόσβαση γίνεται μέσω smartphone ή tablet με ταχύτερη απόκριση.

Νέο URL για το Opel Media Website

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: