Nέο Τζιν Στην Πόλη: Scarlett Fit by Lee® jeans

Είναι άνετα, μπορούν να σε συνοδεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σε βοηθήσουν να «χτίσεις» όποιο fashion look επιθυμείς. Ο λόγος για τα αγαπημένα Scarlett της Lee® jeans, τα οποία την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017 αποτελούν το must-have item της γκαρνταρόμπας σου.
Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να είσαι εσύ skinny για να φορέσεις το αγαπημένο σου jean σε στενή γραμμή. Αρκεί να βρεις εκείνο που ταιριάζει στο σώμα σου, να θυμάσαι τα χαρακτηριστικά ενός καλού skinny jean το οποίο θα εφαρμόζει απόλυτα στη σιλουέττα σου και φυσικά, να κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς.
Πρόσεχε, όμως, να είναι άνετο διότι θα σε συνοδεύσει στη δουλειά, στο επαγγελματικό ραντεβού, στην απογευματινή βόλτα και στην έξοδό σου. Ναι, είσαι busy woman και τα ρούχα σου πρέπει να εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες σου!
Skinny jeans και αυτοπεποίθηση στα ύψη!
Ήξερες ότι σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Qualtrics, τα skinny jeans μπορούν να κάνουν καλό στην αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σου; Ναι, η έρευνα «έδειξε» ότι οι γυναίκες που φορούν skinny jeans δηλώνουν ότι αισθάνονται περισσότερο ευτυχισμένες και γεμάτες αυτοπεποίθηση, ανεξάρτητα από τα κιλά ή τον τύπο του σώματός τους.
Nέο Τζιν Στην Πόλη: Scarlett Fit by Lee® jeans

Low, Regular ή High waist;
Στην αναζήτηση του πιο άνετου και stylish skinny jean, εμείς ανακαλύψαμε το το Scarlett της Lee® jeans! Είναι το jean που επιλέγουν όλες οι fashionistas της Ευρώπης και πρόκειται για το απόλυτο, ελαστικό skinny jean που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, προσφέρει άνεση κάθε στιγμή, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το απόλυτο 5-τσεπο skinny με κολακευτικές τσέπες πίσω και μία σούπερ στενή εφαρμογή που αναδεικνύει τη σιλουέττα σας από πάνω μέχρι κάτω!
Η premium ποιότητα του υφάσματος, η δεξιοτεχνία, η ελαστικότητά του και οι μοναδικές τους λεπτομέρειες, θα σε κάνουν να το αγαπήσεις. Επέλεξε το στυλ που σου ταιριάζει, Low – Regular- High waist, και κάνε τη μέρα σου ακόμη πιο όμορφη.
Κάνε τους σωστούς συνδυασμούς
Ανακαλύψαμε για εσένα τη πιο άνετη skinny γραμμή,το Scarlett! Ξέρεις, όμως, πώς θα το φορέσεις και με τι ρούχα και αξεσουάρ αξίζει να το συνδυάσεις; Αν δεν είσαι σίγουρη, μπορείς απλά να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας για να «απογειώσεις» τις εμφανίσεις σου και να αποκτήσεις κι εσύ τον «αέρα» των αγαπημένων σου fashion icons, διατηρώντας όμως, πάντα τη μοναδικότητά και το στυλ που σε κάνει να ξεχωρίζεις!

Για ένα sporty chic καλοκαιρινό look συνδύασε το αγαπημένο σου Lee® Scarlett σε regular waist, σε deep smoky blues χρωματισμούς με ένα απλό t-shirt, πέδιλα ή αθλητικά και δώσε μια εξτρά «πινελιά» κομψότητας, φορώντας ένα αέρινο σακάκι.
Nέο Τζιν Στην Πόλη: Scarlett Fit by Lee® jeans
Για μια άνετη βραδινή εμφάνιση, μπορείς να επιλέξεις να φορέσεις το Lee® Scarlett High jean σου σε grey-black απόχρωση και να το συνοδεύσεις με ένα καλοκαιρινό πουκάμισο. Φρόντισε να το συνδυάσεις με λαμπερά σανδάλια και να ολοκληρώσεις το outfit με ένα on-trend bomber jacket.
Nέο Τζιν Στην Πόλη: Scarlett Fit by Lee® jeans
Μήπως λατρεύεις το casual chic look; Φέτος, η μόδα θέλει καρό πουκάμισα. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να απογείωνες το στυλ σου, φορώντας το ξεθωριασμένο Scarlett Low skinny jean σου με ένα φανταστικό καρό πουκαμισάκι;

Ότι κι αν επιλέξεις, να θυμάσαι ότι δύο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να «τσεκάρεις» προτού αγοράσεις ένα skinny jean! Η άνεση που σου προσφέρει, καθώς αποτελεί ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου που μπορεί να σε συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά και η σωστή εφαρμογή. Το αγαπημένο σου jean πρέπει να αγκαλιάζει τη σιλουέττα σου, να αναδεικνύει τα σωστά σημεία, να διατηρεί τη φόρμα του και να μην ξεχειλώνει. Αν σου προσφέρει και τα δύο, τότε βάλτο στην ντουλάπα σου! Το σίγουρο είναι ότι αν δοκιμάσεις τη σειρά Scarlett της Lee® jeans, δεν θα θέλεις να την αποχωριστείς αυτό το Καλοκαίρι!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: