Νέο αντισηπτικό gel χεριών απο την Fresh Line

H Fresh Line, αξιοποίησε την τεχνογνωσία της και προχώρησε στην ανάπτυξη και παραγωγή αντισηπτικού gel χεριών στη βιοκλιματική της παραγωγική μονάδα στο Κορωπί προκειμένου να συμβάλλει και αυτή στην προσπάθεια βέλτιστης διαχείρισης της πανδημίας του κορωνοϊού. Η παραγωγή ξεκίνησε δυναμικά αμέσως μετά τη λήψη της απαραίτητης έγκρισης του ΕΟΦ και των αρμόδιων ελληνικών αρχών και το νέο προϊόν, το οποίο συμβάλλει στην ατομική υγιεινή είναι ήδη διαθέσιμο σε σημαντικές ποσότητες και σε προσιτή τιμή.

Το χαρτοφυλάκιο της γνωστής ελληνικής εταιρείας εμπλουτίζεται με ένα νέο αλκοολούχο βιοκτόνο απολυμαντικό χεριών, εύοσμο, ήπιο και αποτελεσματικό, που απαντά στις επείγουσες και αυξημένες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού αυτή τη περίοδο.

Με προτεραιότητα την ποιότητα, την ασφάλεια αλλά και την καλλυντική εμπειρία, το νέο αντισηπτικό έχει περιεκτικότητα 75% κατ’όγκο σε Ισοπροπυλική Αλκόολη που το καθιστά ένα αποτελεσματικό βιοκτόνο για την καθημερινή προστασία των χεριών. Εξουδετερώνει τα βακτήρια, τους ιούς και άλλους μικροοργανισμούς που επιμολύνουν τα χέρια και μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες.

Η προσθήκη γλυκερίνης προσφέρει παράλληλα ενυδάτωση στην επιδερμίδα, προστατεύοντας την από την αφυδάτωση, καθώς και ένα ωραίο ήπιο άρωμα. Διατίθεται σε 3 νέα διαφορετικά μεγέθη των 1Lt, 500ml και 100ml, με πρακτικές συσκευασίες για άμεση καθαριότητα και προστασία χωρίς τη χρήση νερού.

Π. Λ.Τ: 1Lt │ 14,00 €

Π.Λ.Τ: 500ml │ 8,50 €

Π.Λ.Τ: 100ml │ 3,00 €

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: