Νεκρός βρέθηκε αγνοούμενος αλιέας – η σορός του μεταφέρθηκε στη Σύρο

Νεκρός βρέθηκε αγνοούμενος αλιέας   η σορός του μεταφέρθηκε στη Σύρο
Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου στο Λιμεναρχείο Σερίφου, ύστερα από την είδηση σόκ ,πως εντοπίστηκε πτώμα στην του όρμου «Κούντουρο».

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού καθώς και η αγροτική ιατρός του νησιού, διαπιστώνοντας πως πρόκειται για τη σορό ενός άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Το πτώμα περισυνελέγη και με τη συνδρομή ιδιωτικού σκάφους οδηγήθηκε στην προβλήτα του όρμου «Μέγα Λιβάδι». Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο  λιμάνι του νησιού στο λιβάδι  όπου με το τοπικό καράβι στις 20.00 μεταφέρθηκε στην Σύρο για περαιτέρω έρευνες και αναγνώριση του πτώματος από την οικογένεια του. Οι συγγενείς του ταξίδεψαν στην Σύρο προκειμένου να εκπληρώσουν το θλιβερό καθήκον τους, αναγνωρίζοντας το πτώμα του αγαπημένου τους προσώπου.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Λιμενική Αρχή Μήλου, ενώ πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Σύρου

O άτυχος αλιέας είχε καταγωγή από την Ύδρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας η οικογένεια του τον αναζητούσε από την μέρα του Αγίου Νικολάου.  

 

Νεκρός βρέθηκε αγνοούμενος αλιέας   η σορός του μεταφέρθηκε στη Σύρο

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: