Νεκρός από ένοπλη επίθεση Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας στα κατεχόμενα

Το όνομα του Φαλγιαλί είχε δει το φως της δημοσιότητας μέσα από τις αποκαλύψεις του Τούρκου αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ

Ένοπλη επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Τουρκοκύπριος επιχειρηματίας Χαλίλ Φαλγιαλί με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ο Φαλγιαλί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, χωρίς να τα καταφέρει.  Από τα πυρά έπεσε νεκρός και ο οδηγός του.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, ο Φαλγιαλί δέχθηκε καταιγισμό από σφαίρες στο αυτοκίνητο με το οποίο μετέβαινε στο σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Επίκτητου Κερύνειας. 


Πίσω από το όχημά του βρισκόταν ένα δεύτερο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία όπως φαίνεται δεν τραυματίστηκαν.

Τα Τ/κ ΜΜΕ έδωσαν στη δημοσιότητα τον τύπο καθώς και τις πινακίδες του οχήματος που φέρεται να χρησιμοποίησαν οι δράστες, ενώ ο δημοσιογράφος, Erk Acarer, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter φωτογραφίες στις οποίες κατά τον ίδιο διακρίνονται οι δράστες της επίθεσης στον Φάλγιαλι, αναφέροντας ότι η Αστυνομία τις κατέχει από συστήματα ασφαλείας. Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου.

Το όνομα του Φαλγιαλί είχε έρθει στο φως της τουρκικής και τουρκοκυπριακής επικαιρότητας πρόσφατα, μέσα από τις αποκαλύψεις του Τούρκου αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πεκέρ. Πρόκειται για επιχειρηματία, τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να είχε άμεση σχέση με τα καζίνο των κατεχομένων, ενώ παρείχε οικονομική στήριξη στο κόμμα του Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: