Νεκρό μωρό στην Πάτρα: Ο πατέρας γνώριζε για την εγκυμοσύνη και ήταν αρνητικός (βίντεο)

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εναντίον της 27χρονης μητέρας που εγκατέλειψε το μωρό της στην παραλία της Αγυιάς στα Βραχνέικα της Πάτρας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία — νεκροτομή, το νεογέννητο βρέφος πέθανε από πνιγμό.

«Την εγκυμοσύνη την προχώρησε συνειδητά. Δεν ήθελε να διακόψει την κύηση. Αν κάποιος θέλει να υιοθετήσει την εκδοχή ότι ήθελε να φονεύσει το παιδί, τότε θεωρώ ότι δεν υπάρχει άλλη εκδοχή από την οργανική ψυχική και σωματική διαταραχή που προκαλεί ο τοκετός σε μία γυναίκα. Ζητάμε το αδίκημα της παιδοκτονίας κι όχι της ανθρωποκτονίας» ανέφερε ο δικηγόρος της 27χρονης, Γιάννης Αποστολόπουλος.

Γνώριζε για την εγκυμοσύνη ο πατέρας

«Γνωρίζουμε ποιος είναι ο πατέρας. Τον είχε ενημερώσει ότι θα το κρατήσει το παιδί, θα συνεχίσει την κύηση κι αυτός δεν ήθελε. Ηταν ο λόγος που χώρισαν. Δεν είχαν επαφή έκτοτε. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να αφήσει το παιδί λόγω ερωτικής απογοήτευσης», αποκάλυψε ο δικηγόρος.

Για την 27χρονη ανέφερε: «Δεν έχει μια ροή λόγου, δεν έχει καθαρή σκέψη, δεν μπορεί να πάει το μυαλό κάποιου σε διαφορετική περίπτωση. Στην επιλόχεια κατάληψη δεν λειτουργείς λογικά».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: