Νεκρή βρέθηκε η γνωστή ράπερ Chynna σε ηλικία 25 ετών – Η τραγική ειρωνεία με τα τραγούδια της [Βίντεο]

Βαθιά θλίψη σκόρπισε την μουσική βιομηχανία και όχι μόνο, πως η ράπερ Chynna βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Φιλαδέλφεια, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές οι αιτίες.

Την θλιβερή είδηση για την 25χρονη, επιβεβαίωσε η οικογένειά της, μέσω του γραφείου που την εκπροσωπούσε, το οποίο έβγαλε την παρακάτω λιτή δήλωση…

«H Chynna είχε αγαπηθεί και θα μας λείψει», ανέφερε το mail του μάνατζέρ της, John Miller που εκπροσωπούσε τον πατέρα της, Michael Magness και τα τρία αδέλφια της, Jeremy Payne, Michael Magness και Nala Magness.

Από μικρή στο μόντελινγκ

Η Chynna Rogers όπως είναι το πλήρες όνομά της, ανακαλύφθηκε από το πρακτορείο μοντέλο Ford σε ηλικία 14 ετών, φτάνοντας στο σημείο να συμμετέχει ακόμα και σε παρουσίαση της εταιρίας DKNY. Σύντομα όμως αποφάσισε να αφήσει τις πασαρέλες για χάρη της μουσικής.

Η στροφή στο hip-hop

Όταν ήταν 15 ετών, την προσέγγισε μέσω Twitter ο ράπερ ASAP Yams και ξεκίνησαν να είναι φίλοι, προτρέποντάς την να γράψει τα δικά της τραγούδια, κάτι που έκανε.

Τα κομμάτια της στο SoundCloud και στο Spotify έχουν streamάρει εκατομμύρια φορές, με πιο χαρακτηριστικά το Selfie και το Glen Coco.

Ο θάνατος στα τραγούδια της

Η τραγική ειρωνία είναι πως η νεαρή hip-hoper είχε βγάλει album με τίτλο «In case i die first» (σε περίπτωση που πεθάνω πρώτη) ενώ σε ένα video που είχε ανεβάσει στο Instagram την Τρίτη είχε πει: «Νομίζω οτι υπάρχουν πολλά τραγούδια για την ζωή μας. Χρειάζομαι μουσική για να πεθάνω για αυτή».

Πηγή: pronews.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: