Νέες τιμές από τη Renault και δώρο το LPG για το νέο CLIO

Η ελληνική εταιρία που αντιπροσωπεύει στη χώρα μας τα αυτοκίνητα της Renault έκανε δύο σημαντικές ανακοινώσεις. Η πρώτη είναι ότι η αρχική τιμή του γαλλικού best seller θα ξεκινάει από 13.790 ευρώ και η δεύτερη ότι προσφέρει δωρεάν το εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης (LPG). ΄

Το  νέο Renault CLIO 5ης γενιάς, είναι ιδιαίτερα αγαπητό στην ελληνική αγορά. Έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής  , σύγχρονες τεχνολογίες, καλή οδηγική συμπεριφορά, άνεση και ασφάλεια. Η ΤΕΟΡΕΝ με τη δελεαστική προσφορά της στο Clio που έχει κερδίσει  5 αστέρια στις δοκιμές ασφαλείας του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP, εκτιμά ότι θα αυξήσει σημαντικά το μερίδιο της στις πωλήσεις.

Οι  διαθέσιμες εκδόσεις είναι με σύνολα βενζίνης 1.0 SCe 65hp και 1.0 TCe 90hp, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο CVT, διπλού καυσίμου βενζίνης / υγραερίου (LPG ,1.0 TCe 100 LPG  και υβριδικής τεχνολογίας (Hybrid) 1.6 Ε-ΤECH 140hp, με αυτόματο κιβώτιο multi-mode.

Ο υπερσύγχρονος turbo κινητήρας βενζίνης τεχνολογίας Formula1 συνδυάζεται με σύστημα υγραεριοκίνησης που τοποθετείται στη γραμμή παραγωγής του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τις εργοστασιακές μετρήσεις η ισχύς είναι 100 PS  και η μέγιστη ροπή 170 Nm. ( από τις 2.000 σ.α.λ.).

Το LPG προσφέρεται δωρεάν για το Clio 5ης γενιάς στην έκδοση 1.0 TCe 100 LPG . Είναι η φθηνότερη λύση μετακίνησης. Με ένα και μόνο γέμισμα των δύο δεξαμενών καυσίμου (βενζίνης και υγραερίου το αυτοκίνητο έχει αυτονομία έως 1.185χλμ.

Μαζί με την προσφορά του εργοστασιακού LPG υπάρχει και ένα πακέτο προνομίων που περιλαμβάνει:

  • Έκπτωση Πελάτη
  • Δωρεάν μεταλλικό χρώμα
  • Δωρεάν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Renault
  • Δωρεάν 3 χρόνια οδική βοήθεια
  • Δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες

Εκτός από τις παραπάνω προσφορές ειδικά για την περίοδο αυτή  δίνεται η δυνατότητα χρηματοδότησης με επιδοτούμενο προνομιακό επιτόκιο 3,9%.

 

Νέες τιμές από τη Renault και δώρο το LPG για το νέο CLIO gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: