Νέες απειλές Μεντβέντεφ: Η Ρωσία έχει δικαίωμα να ρίξει πυρηνικά στην Ουκρανία – Δεν είναι μπλόφα

Σε νέες παραληρηματικές δηλώσεις προχώρησε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και νυν αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της χώρας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, που διαμήνυσε ότι η Μόσχα «έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα αν χρειαστεί» στην Ουκρανία και ότι «σίγουρα δεν μπλοφάρει».

Μάλιστα, ο Μεντβέντεφ υποστήριξε ότι ακόμη και σε περίπτωση χρήσης πυρηνικών από τη Ρωσία, η Δύση δεν θα αντιδράσει, καθώς φοβάται μια πυρηνική αποκάλυψη.

«Φανταστείτε ότι η Ρωσία αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει το πιο τρομερό όπλο κατά του καθεστώτος της Ουκρανίας, που έχει διαπράξει μεγάλης κλίμακας επίθεση, που είναι επικίνδυνη για την ύπαρξη του κράτους μας. Πιστεύω ότι το ΝΑΤΟ δεν θα παρέμβει άμεσα στη σύγκρουση ούτε και σε αυτήν την κατάσταση» ανέφερε ο στενός σύμμαχος του Πούτιν, που καθ’ όλη τη διάρκεια του πολέμου έχει προκαλέσει σάλο με τις απειλητικές δηλώσεις του.

Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, η ασφάλεια της Ουάσιγκτον, του Λονδίνου και των Βρυξελλών είναι πολύ πιο σημαντική για το ΝΑΤΟ από τη μοίρα της Ουκρανίας, που όπως είπε, κανείς δεν χρειάζεται, ακόμη κι αν έχει εφοδιαστεί με όπλα.

«Η προμήθεια σύγχρονων όπλων είναι απλώς μια επιχείρηση για τις δυτικές χώρες, όμως αφορά σε μεγάλο βαθμό και το μίσος προς εμάς. Όχι πια. Οι υπερπόντιοι και οι Ευρωπαίοι δημαγωγοί δεν πρόκειται να χαθούν σε μια πυρηνική αποκάλυψη. Ως εκ τούτου, θα καταπιούν τη χρήση οποιουδήποτε όπλου στην τρέχουσα σύγκρουση» υποστήριξε.

Μάλιστα, κατηγόρησε την ουκρανική πλευρά ότι βρίσκεται σε διαρκή πολεμική φρενίτιδα και την κάλεσε να καταλάβει τα θλιβερά γι’ αυτήν συμπεράσματα.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: