Νεαρός μπασκετμπολίστας το νέο αμόρε της Αδάμ

Νεαρός μπασκετμπολίστας το νέο αμόρε της Αδάμ

Νεαρός μπασκετμπολίστας το νέο αμόρε της Αδάμ
Η Εύη Αδάμ βαδίζει στο δρόμο που χάραξε η -κάνοντας σχέση με τον πολύ μικρότερο Γιώργο Μπόγρη- και δεν υπολογίζει ούτε τη διαφορά ηλικίας, ούτε την απόσταση.

Μπορεί να είναι, πια, 43 ετών αλλά παραμένει μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες. Κι αυτό της δίνει σίγουρα αυτοπεποίθηση για να ζήσει τον απόλυτο έρωτα με έναν νεαρό μπασκετμπολίστα.

Η Εύη Αδάμ βαδίζει στο δρόμο που χάραξε η Έλλη Κοκκίνου -κάνοντας σχέση με τον πολύ μικρότερο Γιώργο Μπόγρη- και δεν υπολογίζει ούτε τη διαφορά ηλικίας, ούτε την απόσταση. Και το λέμε αυτό γιατί ο αγαπητικός του πρώην μοντέλου εδρεύει στην Ιταλία.

Όπως αναφέρει το συνήθως έγκυρο περιοδικό «OK», η έχει συνάψει, εδώ και λίγο καιρό, σχέση με τον 23χρονο Ιταλό μπασκετμπολίστα Λουίτζι Μπουονινκόντρι, ο οποίος ζει μόνιμα στη γειτονική χώρα.

Ακόμα παραμένει άγνωστο πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι, ωστόσο είναι επιβεβαιωμένο ότι τον περασμένο Δεκέμβριο η Εύη Αδάμ ταξίδεψε στην Ιταλία για να είναι μαζί με τον αγαπημένο της. Όπως λέγεται, μάλιστα, στα κυκλοφορούν κοινές φωτογραφίες τους που ανέβασε ο νεαρός αθλητής.

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: