Νέα Ζηλανδία: Γιος διέκοψε τη συνέντευξη της υπουργού μαμάς του κρατώντας ένα καρότο σε σχήμα… πέους!

Η Σεπουλόνι χρησιμοποίησε την ανάρτησή της για να στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης σε όλους τους γονείς που προσπαθούν να συνδυάζουν εξ αποστάσεως εργασία και τηλεκπαίδευση

Στη μακρά λίστα των γονιών που έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια της πανδημίας εξαιτίας κάποιου «κατορθώματος» του παιδιού τους ενώ βρίσκονταν σε βιντεοκλήση, προστέθηκε και μια Νεοζηλανδή υπουργός.

Σύμφωνα με την Guardian, η Κάρμελ Σεπουλόνι, υπουργός Κοινωνικής Ανάπτυξης, παραχωρούσε μια συνέντευση στο Radio Samoa μέσω Zoom όταν ξαφνικά εισέβαλε μέσα στο δωμάτιο που βρισκόταν ο γιος της, με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του. Το μικρό αγόρι κρατούσε ένα καρότο με παράξενο σχήμα που θύμιζε ανδρικό μόριο, το οποίο είχε βρει μέσα στις σακούλες με τα ψώνια, και αδημονούσε να το δείξει στη μαμά του. Φυσικά αυτό που δεν είχε συνειδητοποιήσει ο νεαρός ήταν πως ήταν η πλέον… ακατάλληλη στιγμή να αστειευτεί για το ασυνήθιστο λαχανικό.

«Η στιγμή που δίνεις μια LIVE συνέντευξη μέσω Zoom και ο γιος σου μπαίνει μέσα στο δωμάτιο φωνάζοντας και κρατώντας ένα παραμορφωμένο καρότο, σε σχήμα μέλους ανδρικού σώματος… Ναι, σχεδόν πάλεψα μαζί του μπροστά στην κάμερα για ένα καρότο και, ναι, πλέον γελάω για αυτό που έγινε αλλά εκείνη τη στιγμή δεν το έβρισκα αστείο!», γράφει η Σεπουλόνι σε ανάρτησή της στο Twitter, που συνοδεύεται από το επίμαχο βίντεο.

Η Νέα Ζηλανδία παραμένει σε lockdown επιπέδου 4, το οποίο προβλέπει την παραμονή στο σπίτι όλων των εργαζομένων (πέραν εκείνων που δουλεύουν σε αναγκαίους κλάδους) και το κλείσιμο όλων των σχολείων της χώρας.

Η Σεπουλόνι χρησιμοποίησε την ανάρτησή της για να στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης σε όλους τους γονείς που προσπαθούν να συνδυάζουν εξ αποστάσεως εργασία και τηλεκπαίδευση για τα παιδιά τους. «Βλέπω την προσπάθειά σας», έγραψε στο tweet της η Νεοζηλανδή βουλευτής, προσθέτοντας μια «υπενθύμιση» ​​στον εαυτό της… να μην αγοράσει ποτέ ξανά πακέτο με καρότα παράξενου σχήματος.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: