Νέα συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι ’20 από τα Marks & Spencer

Τα Marks & Spencer καλωσορίζουν τη νέα σεζόν με ανάλαφρη διάθεση χαρίζοντας στη νέα δεκαετία αέρα αυτοπεποίθησης, αισιοδοξίας και στυλ, μέσα από τη συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι ’20.

Για την νέα σεζόν, το βρετανικό fashion brand υποστηρίζει την ευελιξία και την πολυμορφικότητα, αντικατοπτρίζοντας μέσα από τις προτάσεις του, τον τρόπο με τον οποίο η σύγχρονη γυναίκα χτίζει την γκαρνταρόμπα της.

Το denim κυριαρχεί στο casual ντύσιμο τόσο σε bottom όσο και σε tops, με το χαλαρό προφίλ του να ενισχύεται μέσα από ζωντανά florals και εκκεντρικούς τόνους.

Στα αέρινα φορέματα, τα άνετα t-shirts και τα κομψά πουκάμισα της νέας συλλογής, προστίθεται ένα παιχνιδιάρικο, flirty twist που κερδίζει τις εντυπώσεις, ενώ τα παντελόνια σε slim, straight αλλά και wide leg γραμμή πρωταγωνιστούν μέσα από ποικίλες επιλογές όπως καρό, ριγέ και εμπριμέ.

Νέα συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι ’20 από τα Marks & Spencer

Τα looks απογειώνονται μέσα από δυναμικούς συνδυασμούς αξεσουάρ, με μοντέρνες τσάντες, θηλυκά παπούτσια και statement μαντήλια.

Από τη νέα συλλογή δεν λείπουν τα sleepwear & lingerie items σε ρομαντικά σχέδια αλλά και η σειρά swimwear, με ακαταμάχητα μπικίνι που μαγνητίζουν τα βλέμματα και ολόσωμα μαγιό που σμιλεύουν τη σιλουέτα, προσδίδοντας επιπλέον πόντους κομψότητας.

Νέα συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι ’20 από τα Marks & Spencer

Tα M&S «οδηγούν» προς μια ανοιξιάτικη κατεύθυνση, παραμένοντας κυρίαρχα στην ποιότητα και την καινοτομία.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Marks & Spencer Άνοιξη / Καλοκαίρι ’20 στα καταστήματα και online στο www.marksandspencer.gr και ανανεώστε τη διάθεση και το στυλ σας!

Ακολουθήστε τα M&S:
Facebook: Marks & Spencer
Instagram: marksandspencer

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: