Νέα Smart για  ειδικούς πελάτες

 

Τα αυτοκίνητα Smart τα ξέρετε όλοι. Άλλοι τα φοβούνται και υποστηρίζουν ότι δεν έχουν προφύλαξη ενώ όσοι ξέρουν από αυτοκίνητα τα εμπιστεύονται αφού γνωρίζουν ότι τα Smart έχουν ενισχυμένο σκελετό. Υπάρχουν οδηγοί που είναι fan των αυτοκινήτων Smart. Σου λένε είναι trendy αυτοκίνητο και το προτιμώ από ένα μεγάλο που είναι απρόσωπο και εκτός των άλλων καίει πολλά και δεν παρκάρει εύκολα.

Οι Γερμανοί σκέφθηκαν ότι οι ιδιαίτεροι πελάτες τους, πρέπει να ξεχωρίζουν.  Και  παρουσίασαν ειδικές εκδόσεις smart , τα “Dark Knight” και τα “Dark Matter”.

Με τις δύο αυτές ειδικές εκδόσεις  θα προσελκύσουν τους ειδικούς πελάτες. Φυσικά οι εκδόσεις αυτές θα είναι σε περιορισμένο αριθμό. Λογικό να γίνεται μάχη για να προλάβουν κάποια από τις δύο εκδόσεις smart fortwo και  fofour που έχουν μοναδικό σχεδιασμό και   μαγνητίζουν ακόμη και τους πιο απαθείς.

Τι είναι όμως η ειδική έκδοση smart fortwo coupe “Dark Knight”. Πρόκειται για ένα ολόμαυρο αυτοκίνητο με κόκκινα στοιχεία BRABUS και πλούσιο εξοπλισμό στο εσωτερικό . Η έκδοση smart fortwo “Dark Knight” είναι διαθέσιμη και με τους δυο κινητήρες βενζίνης: τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό 999 cc απόδοσης 71 ίππων και τον ισχυρότερο 3κύλινδρο τούρμπο των 898 cc απόδοσης 90 ίππων.

Με αναβαθμισμένο εξοπλισμό το smart fortwo coupe “Dark Knight” διατίθεται με ή χωρίς τα κόκκινα ΒRABUS εξωτερικά διακοσμητικά στοιχεία σε 30 μόλις οχήματα και με συνολικό όφελος από €2.650.

Ειδική έκδοση smart forfour “Dark Matter”

Το πιο ευέλικτο και πρακτικό τετράπορτο και τετραθέσιο αυτοκίνητο πόλης, το smart forfour με μήκος μόλις 3,49 μέτρα, έρχεται σε μια ξεχωριστή έκδοση, 30 μόνο οχημάτων, να προκαλέσει οσουν αναζητούν  την καινοτομία, τη μοντέρνα σχεδίαση και τη λειτουργικότητα στις καθημερινές τους μετακινήσεις.

To smart forfour “Dark Matter”΄με sport σχεδίαση είναι διαθέσιμο μόνο  με τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 999 cc απόδοσης 71 ίππων με συνολικό όφελος από €2.600.

Και οι δύο   εκδόσεις “Dark Knight” και  “Dark Matter” περιλαμβάνουν τον ακόλουθο εξοπλισμό: Bodypanel / Tridion / Κάλυμμα μάσκας σε μαύρο χρώμα, εσωτερική επένδυση σε γκρι / μαύρο ύφασμα, σχεδιαστική γραμμή Passion, 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Twinamic, πανοραμική οροφή, πρόσθετα όργανα με ρολόι και στροφόμετρο, ρεζερβουάρ καυσίμου 35 λίτρων, φαρμακείο  και προειδοποιητικό τρίγωνο, κάλυμμα χώρου αποσκευών, πακέτο LED & sensor, προβολείς αλογόνου H4 με λειτουργία Welcome, ενσωματωμένα φώτα πορείας ημέρας τεχνολογίας οπτικών ινών LED και πίσω φώτα τεχνολογίας LED, προβολείς ομίχλης με φωτισμό αλλαγής κατεύθυνσης, αισθητήρα  βροχής και φωτός, πακέτο Cool & Media, αυτόματο σύστημα κλιματισμού με αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας και σύνθετο φίλτρο με ενεργό άνθρακα. Ακόμη υπάρχει smart Media-System με οθόνη πολλαπλής αφής 17,8 cm (7″), θύρα AUX-/USB (κεντρική κονσόλα), φωνητικό χειρισμό, διεπαφή Bluetooth® με σύστημα ανοικτής ακρόασης, Mirror-LinkTM, audio streaming για μετάδοση μουσικής, MirrorLink®1, σύστημα πλοήγησης με χάρτες ολόκληρης της Ευρώπης, πακέτο Sleek (sport) ,ζάντες αλουμινίου 16″ (40,6 cm) σε μαύρο, σπορ ανάρτηση με χαμηλότερη ρύθμιση 10 χιλιοστών, σύστημα εξάτμισης με χρωμιωμένο πλαίσιο σωλήνα εξάτμισης, δερμάτινο σπορ τιμόνι 3 ακτίνων πολλαπλών λειτουργιών, σπορ πεντάλ από ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητικά στοιχεία.

 

Νέα Smart για  ειδικούς πελάτες

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: