Νέα προϊόντα και μοναδικές προσφορές για τους λάτρεις του καφέ και του τσαγιού από την Getcoffee

Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από ένα φλιτζάνι καφέ για να ξεκινήσει καλά η μέρα. Η μυρωδιά και το άρωμα του, τον έχουν καταστήσει σε ένα από τα δημοφιλέστερα ροφήματα του πλανήτη. Οι πιο εναλλακτικοί ωστόσο έχουν αντικαταστήσει τον καφέ με ένα φλιτζάνι τσάι. Ενώ υπάρχουν και αυτοί που απολαμβάνουν εξίσου και τα δύο ροφήματα. Άλλωστε και τα δύο διαθέτουν καφεΐνη (τείνη), είναι αντιοξειδωτικά, τονωτικά και ωφέλιμα για τον οργανισμό μας.

Αυτό είναι κάτι που το getcoffee, με συνεχή παρουσία στο χώρο από το 2008, το γνωρίζει καλά. Προσπαθεί συνεχώς να παρακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις και να προσαρμόζεται δυναμικά στις νέες απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό έχει προχωρήσει σε προσθήκες νέων προϊόντων αλλά και σε μια μοναδική προσφορά που κάθε λάτρης του καφέ δε θα θέλει να χάσει!

Βρείτε κάψουλες Dolce Gusto, κόκκους καφέ, αλεσμένους καφέδες, Nespresso, Lavazza Blue, Lavazza Point, χάρτινες μερίδες ese pods, Lavazza a modo mio, Senseo και επωφεληθείτε τις τρέχουσας προσφοράς για να λάβετε -10% έκπτωση στις αγορές σας!

Πιο συγκεκριμένα, όποιος αγοράσει προϊόντα 100% Arabica, τοποθετώντας τον κωδικό: arabica100 κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του θα λάβει -10% έκπτωση για τα προϊόντα της κατηγορίας που βρίσκονται στη συγκεκριμένη σελίδα.

Η προσφορά ισχύει από 21/01/2020 έως και 02/02/2020 και μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων.

Ούτε όμως οι λάτρεις του τσαγιού δεν θα μείνουν απογοητευμένοι. Καθώς φτιάχτηκε καινούρια κατηγορία στο site του getcoffee με προιόντα τσάι.  Η κατηγορία περιλαμβάνει τσάι σε κάψουλες Dolce Gusto, Nespresso, χάρτινες μερίδες και φακελάκια τσαγιού.

Γνωρίστε επίσης το τσάι Καρτεράκι. Η  σειρά Καρτεράκι είναι μία σειρά βοτάνων όπου η παραγωγή της βρίσκεται στην Κρήτη. Χωρίς χημικά προϊόντα, όλα τα βότανα της σειράς Καρτεράκι έχουν μοναδική γεύση και όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του τσαγιού. Αυτά τα τσάγια δεν υπάρχουν στο super market και δεν μπορεί να τα βρει κάποιος εύκολα.

Τσάι Καρτεράκι Παραδοσιακό

Τα βότανα του δίκταμου, του φασκόμηλου, της μαντζουράνας και του φλισκουνιού, αποτελούν ένα ιδιαίτερο μείγμα με απόλυτη ισορροπία.

Το παραδοσιακό τσάι σας προσφέρει τόνωση στο στομάχι, αλλά και θα σας χαλαρώνει αρκετά σε όλες τις ώρες της ημέρας και ανεξαρτήτως εποχής.

Τσάι Καρτεράκι Μέντα

Γευτείτε την αίσθηση πραγματικής μέντας και αδράξτε την ημέρα σας!

Το τσάι με μέντα, προέρχεται από τους βλαστούς και τα φύλλα Ελληνικής παραγωγής στην Κρήτη. Καλλιεργείται αρκετά χρόνια και έπειτα, φτάνει στο ποτήρι σας, δίνοντάς σας μια μοναδική, γλυκιά και δροσερή γεύση, με ένα έντονο και πιπεράτο άρωμα.


Τσάι σε χάρτινες μερίδες Ese Pods

Αρωματικό Τσάι

Με δίκταμο, φασκόμηλο, μαντζουράνα, Λουΐζα, χαμομήλι, κανέλλα και γαρίφαλο, το αρωματικό τσάι Καρτεράκι είναι ένας πραγματικά αξέχαστος συνδυασμός, ο οποίος είναι εμπλουτισμένος με τα πιο αγαπημένα μπαχαρικά της ανατολής σε συνδυασμό με τα βότανα της Κρήτης.

Πράσινο Τσάι Καρτεράκι

Το πράσινο τσάι, το δίκταμο και το θυμάρι προσδίδουν ένα εύγευστο και τονωτικό αφέψημα. Το πράσινο τσάι Καρτεράκι ακολουθεί τη φιλοσοφία του κλασσικού πράσινου τσαγιού, με μία επιπλέον εκλεκτή μοναδική πινελιά. Βοηθάει στην απώλεια βάρους, αποβολή του άγχους και στην ενίσχυση του αισθήματος της ευεξίας!

Δοκιμάστε την πραγματικά αξέχαστη γεύση του εκλεκτού χαμομηλιού, το οποίο καλλιεργείται στους πρόποδες του Ψηλορείτη στην Κρήτη. Τα διαλεκτά πέταλα του βοτάνου αυτού όταν μουλιάσουν σε ζεστό νερό, απελευθερώνουν ένα εξαιρετικά απαλό και γλυκό άρωμα με μία μοναδική γεύση και σας εγγυώνται την απόλυτη χαλάρωση κατά της αυπνίας και του άγχους.

Καρτεράκι Δίκταμο

Το δίκταμο είναι το “λουλούδι” της Κρήτης. Είναι το εκλεκτό αυτό φυτό το οποίο φυτρώνει και καλλιεργείται αποκλειστικά στην Κρήτη. Τα νεαρά γκριζοπράσινα φύλλα συλλέγονται επιλεκτικά τον Ιούνιο στα Λασιθιώτικα όρη σε υψηλό υψόμετρο, αποδίδοντας μια ήπια γεύση που σας τονώνει τόσο στο στομάχι, όσο… και στη λίμπιντο.!.

Τσάι Φασκόμηλο

Το φασκόμηλο της Κρήτης είναι το κλειδί για τη μακροζωία. Έπειτα από αρκετή προετοιμασία των φύλλων της φασκομηλιάς,  τα φύλλα συλλέγονται στο δάσος του Ρούβα στην Νότια Οροσειρά του Ψηλορείτη και σας προσφέρουν μία δυνατή και πλούσια γεύση με έντονο αναζωογονητικό άρωμα Κρητικής φασκομηλιάς.

Τσάι Καρτεράκι Λουΐζα

Το τσάι της Λουΐζας είναι ένα σπουδαίο βότανο το οποίο είναι το καταλληλότερο για ένα πανέμορφο σώμα. Καταπολεμά την κυτταρίτιδα και βοηθά αποτελεσματικά στο αδυνάτισμα και στην αποβολή τοξινών, καθώς αποδίδει μία ελαφριά αλλά λεμονάτη όξινη γεύση.

Με εκλεκτά προϊόντα καφέ, τσάι (και όχι μόνο) σε όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή, το Getcoffee προσφέρουν ικανοποίηση στη γεύση αλλά και στην τσέπη!

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: