Νέα Μονάδα από την Α. Ισμαήλος Α.Ε. στο Μαρούσι

Η εταιρεία Α. Ισμαήλος Α.Ε , ( το όνομα της  έχει ταυτιστεί τα τελευταία 28 χρόνια με αυτό της Mercedes-Benz)  που πάντα είχε ως γνώμονα την συνεχή βελτίωση της προσφερόμενης ποιότητας προς τους πελάτες της, τώρα  έρχεται να καλύψει όλη την Αττική με την Νέα της μονάδα. Το νέο κατάστημα της εταιρείας που βρίσκεται , επί της Λεωφόρου Αμαρουσίου-Χαλανδρίου, είναι ίσως το εντυπωσιακότερο κτήριο που έχει κατασκευαστεί για αυτή την δουλειά στην χώρα μας.

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. προσφέρει την δυνατότητα να κάνει service, επισκευές φανοποιείου και βαφείου ο ενδιαφερόμενος, ενώ μεγάλο μέρος της εγκατάστασης καταλαμβάνει η δραστηριότητα των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Υπάρχει έκθεση με πάνω από 30 μεταχειρισμένα οχήματα.

Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει την δυνατότητα της επισκευής και της φανοποιείας και σε μη Mercedes οχήματα στο κατάστημα του Αμαρουσίου.

Με την προσθήκη του συγκεκριμένου καταστήματος η Α. Ισμαήλος Α.Ε. καλύπτει όλη την Αττική αφού η κατανομή των καταστημάτων της σε Γλυφάδα, Κορωπί & Άγιο Δημήτριο όπου αποκλειστικά δραστηριοποιούνται στα Mercedes-Benz & smart, έρχεται να ολοκληρωθεί με το κατάστημα στο Μαρούσι που αναφέρεται σε ένα πιο ευρύ κοινό, πέρα από το σήμα με το οποίο έχει ταυτιστεί η εταιρεία.

 

 

 

Νέα Μονάδα από την Α. Ισμαήλος Α.Ε. στο Μαρούσι

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: