Νέα “κρίση μεγαλείου” από τον Ψινάκη: Απαίτησε να σταματήσει ο Μαραθώνιος για να περάσει με την λιμουζίνα του

Κι όμως δεν είναι fake news,  ο Ηλίας Ψινάκης σε μια ακόμα κρίση μεγαλείου χαλαρός με τσιγάρο στο χέρι, απαίτησε να περάσει με τη λιμουζίνα του από τον Μαραθώνιο και τα κατάφερε.

Ο ιδιοκτήτης της Life Guards Hellas, Σπύρος Μιτριτσάκης, η ομάδα του οποίου ήταν υπεύθυνη για την ασφάλεια των αθλητών στη στροφή για τον Τύμβο του Μαραθώνα, ανέφερε σε δηλώσεις του πως «Ο δήμαρχος Μαραθώνα εξόργισε δρομείς και εθελοντές διασώστες με την απαίτηση του να ανοίξουν οι δρόμοι για να περάσει με τη συνοδεία του».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Μιτριτσάκη, ο Ηλίας Ψινάκης επέμενε και σχεδόν απαίτησε να περάσει από τον Μαραθώνιο, διακόπτωντας τον.

Σημειώνεται πως το περιστατικό συνέβη στις 09.50 στο σημείο είσοδος-έξοδος Τύμβου, όταν ο Ηλίας Ψινάκης οδηγώντας το αυτοκίνητο του επιχείρησε να περάσει την απαγορευτική κορδέλα αδιαφορώντας για τους δεκάδες δρομείς που διέσχισαν το δρόμο, οι οποίοι έκπληκτοι στρίβουν το κεφάλι τους, φανερά εκνευρισμένοι απο την επιμονή του να περάσει ενδιάμεσα τους.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα και αυτόπτη μαρτυρα, όταν ο δήμαρχος Μαραθώνα κατάλαβε ότι πολύ δύσκολα θα γινόταν τέτοιου είδους διευκόλυνση, ένας εκ των συνοδών του βγηκε απο το αυτοκίνητο και ζητούσε απο τους υπεύθυνους ασφαλείας να σταματήσει ο αγώνας για να περάσει ο δήμαρχος!

(?)

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: