Νέα καθήκοντα αναλαμβάνει ο Δ.Παπαδάκος στην Pirelli

 

Ο μέχρι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της  Pirelli στην Ελλάδα κ.  Δημήτρης Παπαδάκος, με ευθύνη των αγορών Νοτιοανατολικής Ευρώπης,  αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στην αγορά της Ασίας.

Μετά από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εταιρεία, ο κ. Παπαδάκος  από την 1η  Σεπτεμβρίου 2016,  αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Pirelli Ιαπωνίας.

Ο κ. Δημήτρης Παπαδάκος δήλωσε: “Η Ελαστικά Pirelli έχει καταφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως το προσωπικό και τα στελέχη της εταιρείας που με τις δικές τους ικανότητες με ώθησαν να αναλάβω αυτήν την τόσο μεγάλη και τιμητική θέση στην Άπω Ανατολή. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και εις στο επανιδείν» .

Με εμπιστοσύνη στην ελληνική διοίκηση, η κορυφαία εταιρεία ελαστικών Pirelli αναθέτει τη θέση του Γενικού Διευθυντή στον κ. Γιώργο Τόκα, μέχρι πρότινος Διευθυντή Μάρκετινγκ, Ελαστικά Pirelli ΑΕΕ, και στέλεχος της εταιρείας τα τελευταία 11 χρόνια.

Ο κ. Γιώργος Τόκας δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ελαστικά Pirelli και για εμένα προσωπικά η εμπιστοσύνη της εταιρείας στο Ελληνικό management. Θα συνεχίσουμε την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της εταιρείας έχοντας ως πυλώνες επιτυχίας το προσωπικό της εταιρείας και την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας.»

Τα διοικητικά στελέχη της εταιρείας παραμένουν ως εξής:  Οικονομικός Διευθυντής ο κ. Γιώργος Γιαννουκάκος , Διευθυντής Πωλήσεων Νοτιοανατολικής Ευρώπης ο κ. Δανιήλ Βαρούτσος, Διευθυντής Logistics o κ. Νίκος Χαλικάς.

 

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: