Νέα, κάθετη μονάδα της Nissan Γεωργούλιας  στoν Γέρακα

Σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις πωλήσεων και service στο Γέρακα  υποδέχεται τους κάτοχους αλλά και υποψήφιους νέους πελάτες  η Nissan– Χ.Γεωργούλια & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η νέα κάθετη μονάδα Nissan  στην Βορειοανατολική Αττική έχει  συνολικό εμβαδόν 2.000 τ.μ και διαθέτει έκθεση νέων αυτοκινήτων Nissan, τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών με δυνατότητα πώλησης χονδρικής και λιανικής. Διαθέτει ακόμη εξουσιοδοτημένο συνεργείο και ηλεκτρολογείο. Παράλληλα, το συνεργείο διαθέτει μία σειρά μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, με άρτια εκπαιδευμένους μηχανικούς, εξασφαλίζοντας τον καλύτερο έλεγχο λειτουργίας για το δικό σας Nissan.

Η μακρόχρονη συνεργασία της εταιρείας Χ.Γεωργούλια & ΣΙΑ Ο.Ε με τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, αποτελεί εγγύηση για το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της Nissan, τόσο κατά την αγορά ενός νέου μοντέλου, όσο και για  το εξουσιοδοτημένο service.

Η νέα νέα κάθετη  μονάδα βρίσκεται  επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 67 στον Γέρακα (Σταυρός Αγ.Παρασκευής), καλύπτοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο, την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή των Βορειοανατολικών προαστίων της Αττικής.

info@georgoulias-nissan.gr 

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης αυτοκινήτων είναι 09:00 – 20:00 Δευτέρα – Παρασκευή και  10:00 – 14:30 το Σάββατο. Το συνεργείο ξεκινά τη λειτουργία του τη Δευτέρα 6 Μαΐου, με ωράριο από τις 08:00 έως τις 17:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

 

Νέα, κάθετη μονάδα της Nissan Γεωργούλιας  στoν Γέρακα gr.

now24.gr-auto

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: