Νέα Ερυθραία: Γεμάτο όπλα και σπαθιά το σπίτι του δράστη – «Ο σατανάς τον έβαλε» να πυροβολήσει τους δύο υπαλλήλους

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας — Βίντεο με συγκλονιστική μαρτυρία από αυτόπτη μάρτυρα — Ο 40χρονος γύρισε στο σπίτι του, όπλισε ξανά το όπλο, αλλά η αστυνομία είχε ήδη φτάσει στο σημείο, πριν προχωρήσει σε δεύτερο γύρο πυροβολισμών —  Άφησε το όπλο στην πιλοτή και ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του, όπου και παραδόθηκε

Ένας 43χρονος εργαζόμενος νεκρός και ένας ακόμα τραυματίας σε σοβαρή κατάσταση είναι ο απολογισμός της δράσης ενός «διαταραγμένου» 40χρονου στη Νέα Ερυθραία, ο οποίος πυροβόλησε εναντίον των δύο υπαλλήλων εταιρείας φυσικού αερίου, υποστηρίζοντας ότι «με έβαλε ο σατανάς να το κάνω» και ότι «μου έχουν κάνει μαύρη μαγεία».

Το σπάνιο περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, το Σάββατο το πρωί, σημαίνοντας συναγερμό στην αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν αμέσως στο σημείο και απέτρεψαν τα χειρότερα. 

Ο δράστης άδειασε το όπλο του πάνω στους δύο υπαλλήλους και αμέσως μετά πήγε στο σπίτι του, το γέμισε πάλι με σφαίρες και επέστρεψε για να συνεχίσει το έργο του.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν πολύ γρήγορα στο σημείο, εντόπισαν τον δράστη πριν επαναλάβει τους πυροβολισμούς. Ο 40χρονος, όταν αντιλήφθηκε ότι τον έχει εντοπίσει η αστυνομία, επέστρεψε στο σπίτι του, άφησε το όπλο στην πιλοτή και ανέβηκε στην ταράτσα. Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, στους οποίους και παραδόθηκε δίχως να προβάλει αντίσταση.

Κάτοικος της περιοχής περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο όσα έγιναν:


Οταν τον έπιασαν φώναζε: «Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανας να το κάνω!»

Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά, ενώ στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο. Στο σπίτι βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.

Βίντεο: Κάτοικοι της περιοχής μιλούν σε δημοσιογράφους για όσα είδαν



Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, 40χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία,
απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς νωρίτερα πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο άτομα και συγκεκριμένα 43χρονο ημεδαπό γείτονά του και έτερο 43χρονο ημεδαπό, που
εκτελούσαν τεχνικές εργασίες σε παρακείμενη οικία.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και στο πλαίσιο αναζητήσεων εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ παράλληλα στην
πυλωτή της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε περίστροφο.

Οι τραυματισθέντες διεκομίσθησαν σε νοσοκομεία, όπου ο ένας εξ’ αυτών κατέληξε, ενώ ο έτερος νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: