Νέα έρευνα: Είναι αυτό το ιδανικό μέγεθος;

Ημέρα της Γυναίκας σήμερα, αλλά το… αιώνιο ερώτημα που «βασανίζει» τους άντρες, είναι τελικά το μέγεθος του πeους τους και κατά πόσον αυτό θεωρείται ιδανικό.

Από τους… διαγωνισμούς κάπου εκεί στην ηλικία των 13-14 ετών -όταν ένα αγόρι αρχίζει να εξερευνά και να ανακαλύπτει τη φύση του- μέχρι το απόφθεγμα «η ποιότητα μετράει, όχι η ποσότητα», που επικαλούνται συνήθως όσοι δεν… φημίζονται ιδιαίτερα για τα προσόντα τους, ο δρόμος είναι… μακρύς και ο αριθμός των ερευνών για το ιδανικό μέγεθος, ουσιαστικά αμέτρητος.

Κάπου εκεί, ο σύγχρονος άντρας βρίσκεται εγκλωβισμένος να αναρωτιέται ποιο είναι, τελικά, με βάση την επιστήμη -και όχι μόνο- το μέγεθος με το οποίο δύναται να ικανοποιηθεί μία γυναίκα -ή και πολλές-, αλλά και αν τελικά αυτό που μετράει είναι όντως η ποιότητα, παρά η ποσότητα -αν και, μεταξύ μας, καμία γυναίκα δεν παραπονέθηκε ποτέ στον άντρα που διαθέτει και τα δύο.

Σύμφωνα λοιπόν με μια νέα έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 15.521 εκπρόσωποι του «ισχυρού φύλου» και δημοσιεύεται από την New York Daily News, το ιδανικό μέγεθος του πeους, όταν βρίσκεται σε στuση, είναι 13,2 εκατοστά κατά μέσο όρο, ενώ, όταν βρίσκεται σε ήρεμη κατάσταση, ανέρχεται σε 8,8 εκατοστά -μολονότι, για να είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν ενδιαφέρεται για το μέγεθος ενός πeους, όταν δεν βρίσκεται σε στύση.

Οι ειδικοί -στην περίπτωση αυτή, οι ειδικοί δεν είναι άλλοι από τις γυναίκες- επιμένουν ότι, όσον αφορά στη σeξουαλική πράξη και στην ηδονή-απόλαυση που αντλεί η παρτενέρ ενός άντρα στο κρεβάτι, το μέγεθος του πeους είναι το τελευταίο στοιχείο που παίζει ρόλο. Προκρίνουν δηλαδή το πόσο καλά μπορεί να χρησιμοποιήσει ο σύντροφός τους το μόριό του, παρά το μέγεθος, το οποίο σε τελική ανάλυση δείχνει να αποτελεί περισσότερο ένα στοιχείο, για το οποίο ο άντρας μπορεί να «καυχιέται» ή να νιώθει μειονεκτικά, απέναντι στους υπόλοιπους… συναγωνιστές του.

Μάλιστα, άλλη έρευνα υποδεικνύει ότι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν ένα πιο παχύ και κοντό πeος, παρά ένα μακρύ και λεπτό -μολονότι, και πάλι, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι, ιδανικά, καμία γυναίκα δεν πρόκειται να δηλώσει απογοητευμένη από έναν άντρα με χοντρό και μακρύ πeος, το οποίο να ξέρει να χρησιμοποιεί και καλά…

Όσο για τα συναισθήματα; Οι σeξολόγοι εξακολουθούν να επιχειρηματολογούν ότι, πράγματι, το συναισθηματικό δέσιμο, η οικειότητα, η αγάπη και η επικοινωνία εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο όσον αφορά στα επίπεδα σeξουαλικής ηδονής που μπορεί να «αγγίξει» ένα ζευγάρι.

Αξίζει ωστόσο να αναρωτηθεί κανείς εάν μια τέτοια διαπίστωση ισχύει στον απόλυτο βαθμό, από την στιγμή που οι έρευνες για το ιδανικό μέγεθος του πέους «πολλαπλασιάζονται» με τόσο ταχείς ρυθμούς…

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: