Νέα έρευνα αποκαλύπτει: Αυτή τη δουλειά κάνουν οι πιο άπιστες γυναίκες του κόσμου

Οι ερευνητές, έχοντας εξετάσει τα προφίλ 10.000 γυναικών που έχουν γραφτεί στην ιστοσελίδα – ραντεβού για παντρεμένους, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι γυναίκες που είναι πιθανότερο να απιστήσουν έχουν τρία πολύ βασικά κοινά χαρακτηριστικά.

Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Το πρώτο κοινό τους χαρακτηριστικό είναι η τάση τους να περιγράφουν τον εαυτό τους ως μοναχικό. Το 30% των γυναικών που δημιουργούν προφίλ σε παρόμοιες ιστοσελίδες αναφέρουν ως ένα από τα χαρακτηριστικά τους την μοναχικότητα και τη δυσκολία να αναπτύξουν εύκολα σχέσεις με τους γύρω τους.

Το 27%, από την άλλη, υποστηρίζουν πως έχουν πολλά αντρικά χαρακτηριστικά, είτε αυτά αφορούν στον χαρακτήρα είτε στο επάγγελμά τους. Παρουσιάζονται ως σκληροτράχηλες γυναίκες, δυναμικές, που δε διστάζουν να αναλάβουν ακόμα και αντρικές ευθύνες!

Τελευταίο -και πιο ανησυχητικό- κοινό χαρακτηριστικό των περισσότερων άπιστων είναι τα… οικιακά. Μάλιστα. Οι γυναίκες που δεν εργάζονται είναι πιθανότερο να προσπαθήσουν να βρουν αλλού ενδιαφέρον, με την έρευνα να υποστηρίζει πως οι περισσότερες γυναίκες όλων των κατηγοριών φτάνουν στην απιστία μόλις αισθανθούν ότι ο άντρας που έχουν στο πλευρό τους τις απορρίπτει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 20% των γυναικών που έχει προφίλ στο συγκεκριμένο site γνωριμιών ασχολούνται αποκλειστικά με το σπιτικό τους.

Αυτό κι αν δεν το περιμέναμε…

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: