Νέα Δημοκρατία κατά ΣΥΡΙΖΑ: Βάζουν το μικροκομματικό όφελος πάνω από το εθνικό

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκαλεί η κατάθεση ερώτησης στην Κομισιόν για το μεταναστευτικό/προσφυγικό από ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τι επιδιώκει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ; Να βλάψει την διεθνή εικόνα της χώρας σε μια περίοδο που αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως παράδειγμα προς μίμηση ή να πείσει τους λίγους που έχουν απομείνει να τον ακούν εντός συνόρων;», αναρωτιέται το κυβερνών κόμμα μέσω ανακοίνωσής του.

Και προσθέτει: «Τις προηγούμενες ημέρες πρώην μετακλητός τους υπάλληλος συκοφάντησε την πατρίδα με δημοσίευμα σε διεθνές μέσο για να εργαλειοποιηθεί στη συνέχεια αντιπολιτευτικά από το εγχώριο σύστημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σήμερα ο Ευρωβουλευτής κ. Αρβανίτης καταθέτει νέα ερώτηση στην Κομισιόν υιοθετώντας την προπαγάνδα της Τουρκίας σχετικά με τις μεταναστευτικές/προσφυγικές ροές στο Αιγαίο και δυσφημίζοντας την χώρα μας για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Καταληκτικά, η ΝΔ σημειώνει: «Δυστυχώς όσο μεγαλώνουν και αυξάνονται τα αντιπολιτευτικά τους αδιέξοδα τόσο αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά πως βάζουν το μικροκομματικό όφελος πάνω από το εθνικό».

Πολιτική

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: