Νέα διαπλάτυνση δρόμου στο Γάζι

Νέα διαπλάτυνση δρόμου στο Γάζι

Τις εργασίες μιας ακόμα διάνοιξης και διαπλάτυνσης δρόμου που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Γαζίου, επιθεώρησε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τους …αντιδημάρχους Άρ. Σαλούστρο, Μ. Σαμόλη και Θ. Κύρκο.

Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση που πραγματοποιείται με πόρους της δημοτικής αρχής και η οποία δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς που κινούνται νότια του Β.Ο.Α.Κ. στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, να κατευθύνονται μέσω της οδού Λύκτου προς το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, εύκολα, άνετα και με ασφάλεια.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κώστας Μαμούλάκης τόνισε: «Πρόκειται για ένα που βελτιώνει αισθητά τις συνθήκες κυκλοφορίας σε μια μεγάλη περιοχή. Ένας επικίνδυνος δρόμος, χωρίς ορατότητα, που ταλαιπωρούσε εδώ και 20 τους διερχόμενους οδηγούς, γίνεται πλέον πιο ασφαλής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη, όπως επίσης και την κ. Χαρά Τριαματάκη για την καθοριστική βοήθειά τους που μας επέτρεψε να προχωρήσουμε αυτό το ».

Νέα διαπλάτυνση δρόμου στο Γάζι Νέα διαπλάτυνση δρόμου στο Γάζι

Νέα διαπλάτυνση δρόμου στο Γάζι

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: