ΝΔ: Να κληθούν στη Βουλή για εξηγήσεις Παππάς και Παναγιωτάκης

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, το κόμμα πρόκειται να καταθέσει αιτήματα για κλήση στη Βουλή του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά και του πρόεδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη εντός της ημέρας.

Συγκεκριμένα, ζητά από τον κ. Παππά να παρουσιαστεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και «να ενημερώσει για το σκοπό της επίσκεψής του στη Βενεζουέλα με το δικηγόρο, ειδικό για τις offshore, κ. Αρτεμίου».

«Επίσης, καλείται να ενημερώσει για το ταξίδι στην Καραϊβική με το ιδιωτικό αεροσκάφος του επιχειρηματία κ. Χαλίλ. Εκεί ο κ. Παππάς θα πρέπει να εξηγήσει πώς και γιατί θεωρεί ότι «ουδέν μεμπτόν» υπάρχει στο να κυκλοφορεί με έναν επιχειρηματία ο οποίος ερευνάται για βαρύτατα αδικήματα από τις αμερικανικές Αρχές», σημειώνει ακόμα.

Ακόμη, η ΝΔ καλεί τον κ. Παναγιωτάκη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, προκειμένου «να ενημερώσει για τις αρνητικές εξελίξεις που οδηγούν στην απαξίωση της ΔΕΗ και φέρνουν την επιχείρηση στα πρόθυρα της κατάρρευσης, καθώς και για τη διερεύνηση των ευθυνών, που υπάρχουν σε επιχειρησιακό και πολιτικό επίπεδο».

Η ΝΔ καταλήγει προειδοποιώντας την κυβέρνηση «να σταματήσει τις επιθέσεις σε αυτούς που αποκαλύπτουν την αλήθεια. Μια Κυβέρνηση σε αποδρομή και ηθικά διάτρητη δεν μπορεί να τρομοκρατήσει κανέναν».

politiki

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: