ΝΔ: Η κυβέρνηση εμπαίζει τους ενστόλους

Εμπαιγμό των ενστόλων χρεώνει στην κυβέρνηση ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή σχετικές αναφορές του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα σε συνέντευξή του.

«Οι πομπώδεις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διά του υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι έχει βρει ισοδύναμα προκειμένου να μην προχωρήσει στην αναστολή των μισθολογικών ωριμάνσεων και μισθολογικών προαγωγών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αποδεικνύονται κενό γράμμα» υποστηρίζει ο κ. Χαρακόπουλος και προσθέτει:

«Όπως ομολογεί ο Υπουργός Αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξή του στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, άλλες είναι οι “προτάσεις” του υπουργείου Οικονομικών για το “νέο μισθολόγιο των ένστολων”, με τις οποίες ο ίδιος έχει “αντιρρήσεις”».

Καταλήγοντας ο τομεάρχης της Ν.Δ. αναφέρει πως «μετά τον κ. Καμμένο και ο κ. Τόσκας διεκδικεί το ρόλο του “καλού”, επιφυλάσσοντας το ρόλο του “κακού” στον Υπουργό Οικονομικών. Μόνο που είναι μέλη της ίδιας Κυβέρνησης, που εμπαίζει τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων. Είναι, πλέον, εμφανές ότι η Κυβέρνηση Τσίπρα –Καμμένου έχει απολέσει κάθε ψήγμα αξιοπιστίας».

Πηγή: lykavitos.gr - politiki

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: