ΝΔ για Πολάκη: Ονειρεύεται αντάρτικα κι εμφυλίους και ζητάει μεραρχία μαυροσκούφηδων

Η Νέα Δημοκρατία σχολίασε την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, αναφέροντας πως «ο κολλητός του κ. Τσίπρα ονειρεύεται αντάρτικα και εμφυλίους».

Ο Παύλος Πολάκης είχε προβεί σε μία ανάρτηση στο Facebook  με φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και του Άρη Βελουχιώτη, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως: «Εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε «μεραρχία μαυροσκούφηδων» που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα».

Σχετικά με αυτή την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ έκανε το εξής σχόλιο: «Ο «κολλητός» του κ. Τσίπρα, Παύλος Πολάκης ονειρεύεται αντάρτικα κι εμφυλίους και ζητάει από τον αρχηγό του να φτιάξει «μεραρχία μαυροσκούφηδων που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα».

Θα μπορούσε κάποιος να το προσπεράσει, ως μια άλλη γραφικότητα, από τις τόσες που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή όμως αυτές οι απειλές δεν μπορούν να ακούγονται ούτε ως αστεία, καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του. Οι μεραρχίες που ονειρεύεται ο κ. Πολάκης για την κατάληψη της εξουσίας παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές που η Ελλάδα δεν θέλει να ξαναζήσει».

Η επίμαχη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: «Σκέφτομαι πως αρχηγό έχουμε «κομματικούς επιτρόπους» ή «ιδεολογικούς υπεύθυνους» ,έχουμε πολλούς. Καπετάνιου, λίγους αλλά έχουμε. Μαυροσκούφηδες έχουμε ελάχιστους και αυτούς κυρίως χρειαζόμαστε την άλλη φορά! Γι΄ αυτό στριφογυριστείτε. Εμείς δε θα κάνουμε «μητρώο στελεχών».

Εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε «μεραρχία μαυροσκούφηδων» που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα. Τέσσερα είναι τα χαρακτηριστικά τους:

  • Τιμιότητα για να διαχειριστούν
  • Γνώση βαθιά για να βγάλουν σχέδιο
  • Θάρρος για να συγκρουστούν
  • Αποτελεσματικότητα για να αλλάξουν προς όφελος της κάθε κοινωνικής και τοπικής πλειοψηφίας την ζωή των ανθρώπων και της χώρας.

ΥΓ βάζω μόνο τη φωτογραφία του αρχηγού και των μαυροσκούφηδων του Άρη γιατί αν βάλω των «ιδεολογικών υπευθύνων» και των «καπετάνιων» θα έχουμε παρεξηγήσεις… και φτάνει…».

Πολιτική

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: