ΝΔ: Αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης η επιστροφή των Ελλήνων αξιωματικών

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, δήλωσε τη Δευτέρα πως το ζήτημα της επιστροφής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην πατρίδα αποτελεί «αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης».

«Για δωδέκατη ημέρα δύο Έλληνες αξιωματικοί κρατούνται στις τουρκικές φυλακές και η Κυβέρνηση απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις, αδύναμη να παρέμβει. Ας ξεκαθαρίσει, επιτέλους, ο κ. Τσίπρας αν επιμένει ότι πρόκειται για ένα σύνηθες μεθοριακό επεισόδιο ή αν οι δύο αξιωματικοί είναι όμηροι της Τουρκίας, όπως είπε ο κ. Καμμένος. Σε κάθε περίπτωση είναι αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης οι δύο Έλληνες αξιωματικοί μας να επιστρέψουν τo ταχύτερον στην πατρίδα και στις οικογένειές τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Σπυράκη.

Όσον αφορά στα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην Τούμπα, σημείωσε πως «όσα απίστευτα παρακολουθούμε, πλέον, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι μια ακόμη θλιβερή απόδειξη της παρακμής και της ανυποληψίας που έχει οδηγήσει την χώρα η καθεστωτική αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Γεγονότα όπως αυτά των τελευταίων ημερών προσβάλλουν τους πολίτες και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Ελλάδα διεθνώς. Η ΝΔ πολύ σύντομα θα επαναφέρει τη νομιμότητα, όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά σε όλα τα πεδία της δημόσιας ζωής».

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: