Natural, Light ή Golden: Τρεις αγαπημένες influencers αποκαλύπτουν τη nude επιλογή τους!

Natural, Light ή Golden: Τρεις αγαπημένες influencers αποκαλύπτουν τη nude επιλογή τους!

Nude. Αν μας διαβάζεις συχνά και παρακολουθείς ανελλιπώς τα παγκόσμια beauty trends και τα stories των πιο δημοφιλών fashion και beauty influencers, γνωρίζεις πως αποτελεί μία από τις κυρίαρχες τάσεις στους τομείς της μόδας και της ομορφιάς για το 2019. Πράγματι, η κορυφαία beauty τάση φέτος, επιτάσσει να επιλέγεις ουδέτερες και περισσότερο ελαφριές αποχρώσεις και σε ό,τι αφορά στο μακιγιάζ σου.

Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, αξίζει να γνωρίζεις ότι τρεις είναι οι κυρίαρχες nude τάσεις στην ομορφιά τις οποίες αξίζει να ακολουθήσεις: H Natural, η Light και η Golden. Για να βρεις ποια είναι η δική σου nude απόχρωση, αρκεί απλώς να δώσεις βάση στις συμβουλές και τις ιστορίες που τρεις αγαπημένες και δημοφιλείς Ελληνίδες influencers έχουν να μοιραστούν μαζί σου.

Η FashionbleJ, η Museandtheladybag και η wave hunter Έφη Βράκα διαφέρουν η μία από την άλλη σε σημαντικό βαθμό. Όλες τους όμως, επιλέγουν την απόλυτη NUDE τάση του καλοκαιριού και αν παρακολουθήσεις τα βίντεό τους, θα διαπιστώσεις γιατί… YOU LOOK BETTER NUDE!

Η Jenny Sireac λέει «ναι» στο Natural

Με χιλιάδες followers στο Instagram και ένα «δυνατό» στυλ, η αγαπημένη μας Jenny Sireac, ή αλλιώς FashionbleJ, επιλέγει εδώ και καιρό το nude και συγκεκριμένα, το Natural look τόσο όσον αφορά στο ντύσιμο όσο και το μακιγιάζ της. Και αυτό διότι προτιμά το φυσικό και ανάλαφρο αποτέλεσμα στις εμφανίσεις και κυρίως, στο δέρμα της. Σε ό,τι αφορά στην επιδερμίδα της συγκεκριμένα, η ίδια δηλώνει πως δεν θέλει να κρύβει τις φακίδες της, αλλά να τις αναδεικνύει και να τις προστατεύει από τον ήλιο. Το «μυστικό» ομορφιάς της αυτό το καλοκαίρι είναι η Natural απόχρωση του Photoderm NUDE Touch SPF50+ η οποία της χαρίζει τέλειο ματ, φυσικό αποτέλεσμα που δεν καλύπτει ό,τι την κάνει ξεχωριστή.

 

Η Light είναι η ιδανική επιλογή για την Κλειώ Στασινού

Και μπορεί η FashionbleJ να προτιμά το Natural όμως, η απόχρωση του Photoderm NUDE Touch SPF50+ που ταίριαξε μοναδικά στην Κλειώ Στασινού -τη γνωστή μας Museandtheladybag- είναι η Light. Και αυτό διότι η Κλειώ έχει μία ιδιαίτερα ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, για την οποία θέλει φυσική κάλυψη και προστασία από τον ήλιο όλο το χρόνο. Το προϊόν που επιλέγει, λοιπόν, της χαρίζει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία και υπέροχο φυσικό χρώμα που προσαρμόζεται μέσα σε 30’’ στον τόνο της επιδερμίδας της. Ό,τι ακριβώς χρειάζεται, δηλαδή!

 

Golden για την surfer Έφη Βράκα

Για τη wave hunter Έφη Βράκα, βέβαια, η Golden απόχρωση είναι απλώς «must». Διότι όταν βρίσκεσαι με τις ώρες δίπλα στο κύμα κάνοντας surf, θέλεις μία χρυσαφένια απόχρωση για το σώμα αλλά και το πρόσωπό σου. Η ίδια, λοιπόν, επιλέγει την απόχρωση Golden του Photoderm NUDE Touch SPF50+ καθώς προσφέρει ελαφριά κάλυψη και προστασία από τις UV ακτίνες και τη γυαλάδα -και μάλιστα, με 100% φυσικά φίλτρα. Στην περίπτωση, λοιπόν, που λατρεύεις τα θαλάσσια σπορ και το καλοκαίρι σε βρίσκει συχνά σε κάποια παραλία, αξίζει να επιλέξεις τη Golden απόχρωση με την αισθησιακή και απίστευτα λεπτόρρευστη υφή που χαρίζει ακαταμάχητη αίσθηση γυμνού δέρματος, με μεταξένιο αποτέλεσμα και ταυτόχρονα, ενισχύει τη λάμψη και μειώνει τις ατέλειες. Δες το βίντεο της Έφης και θα καταλάβεις!

 

Natural, Light ή Golden; Ελπίζουμε οι ιστορίες της FashionbleJ, της Museandtheladybag και της wave hunter Έφης Βράκα, να σε βοήθησαν να αποφασίσεις ποια είναι η NUDE τάση του καλοκαιριού από τη Bioderma που ταιριάζει στο δικό σου lifestyle και την επιδερμίδα σου. Ό,τι και αν προτιμήσεις, πάντως, φέτος δεν υπάρχει αμφιβολία πως… YOU LOOK BETTER NUDE!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: