Νατάσα Καλογρίδη: Το party girl και οι έρωτές της πριν πετάξει στις Φιλιππίνες για το «Nomads» (φωτό)

Αφησε τις επικές εμφανίσεις της Μυκόνου με τα εντυπωσιακά καπέλα, τα μικροσκοπικά μαγιό και τα πανάκριβα κοσμήματα και έφυγε για τη ζούγκλα του «Nomads», με στόχο να ζήσει την πιο τολμηρή εμπειρία της ζωής της στο εξωτικό νησί Παλαουάν των Φιλιππίνων.

Η Νατάσα Καλογρίδη, με την εκρηκτική προσωπικότητα που περιγράφουν όσοι γνωρίζουν καλά, δηλώνει από τη μια ντίβα και αλητάκι και από την άλλη μαχήτρια μιας ζωής που η ίδια έχει δημιουργήσει και ορίζει.

Έτσι, από τη μία εμφανιζόταν με μίνι φόρεμα από χρυσές παγέτες «πρώτο τραπέζι πίστα» στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos και από την άλλη με ένα πράσινο με prints κολάν και φούξια γόβες στο ταξίδι για Φιλιππίνες, για να συμμετάσχει στην ομάδα Ζούγκλα – Πολίτες του Κόσμου στο «Nomads»!

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που η Νατάσα Καλογρίδη θεωρείται εδώ και χρόνια fashionista, καθώς πάντα εντυπωσιάζει με τις εκκεντρικές ενδυματολογικές επιλογές της.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, είναι αδελφή του σκηνοθέτη Αντώνη Καλογρίδη. Ευρέως γνωστή έγινε στο ελληνικό κοινό μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Alpha «Τυφλόμυγα», όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Αντώνη Φραγκάκη.

Από τότε ως σήμερα έχει συμμετάσχει σε σημαντικές τηλεοπτικές και θεατρικές δουλειές, όπως «Οι μάγισσες της Σμύρνης», «Χαραυγή», «Το αμάρτημα της μητρός μου», «Οι φόνισσες του Παπαδιαμάντη» και άλλες. Επίσης, είχε λάβει μέρος με μεγάλη επιτυχία και στο σόου χορού του ANT1 «Dancing with the stars», όπου κατάφερε να ξεχωρίσει με το ταμπεραμέντο της.

Την προσωπική ζωή της ξέρει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει, ούτε οι μισές από τις σχέσεις που της έχουν χρεώσει δεν ήταν αληθινές! Σύμφωνα με την Espresso, της αρέσουν πολύ οι τρέλες, μία από τις οποίες έκανε με τον γοητευτικό επιχειρηματία Γιώργο Μενεγάτο, όταν της έκανε πρόταση γάμου 15 μέρες μετά τη γνωριμία τους και εκείνη δέχτηκε! Ο γάμος τους μπορεί να κράτησε μόλις επτά μήνες, ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις.

Το καλοκαίρι, πάντως, φάνηκε ότι είναι ξεχωριστό για τη Νατάσα Καλογρίδη, καθώς ο έρωτας τής χτύπησε ξανά την πόρτα. Για την ακρίβεια, είχαν περάσει τέσσερα χρόνια από τη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό Νίκο Πολυδερόπουλο, τον οποίο είχε γνωρίσει στα γυρίσματα της σειράς «Το αμάρτημα της μητρός μου».

Ο άντρας που της έκλεψε αυτή τη φορά την καρδιά είναι ο 31χρονος ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης στην Αθήνα, Μιχάλης- Παναγιώτης Πιλαλάκος, τον οποίο η ηθοποιός γνώρισε όταν βρέθηκε στο νυχτερινό μαγαζί του, σύμφωμα με το ίδιο δημοσίευμα. 

Από εκείνο το βράδυ οι δυο τους ήταν συνεχώς μαζί, προφανώς ως και την ώρα που του είπε «στο επανιδείν» για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης. Όσο για τον λόγο που η Νατάσα Καλογρίδη δεν συμμετέχει στο «Nomads» με την ομάδα των επωνύμων, η ίδια δηλώνει πως από τα ταξίδια που έχει πραγματοποιήσει νιώθει περισσότερο «πολίτης του κόσμου», παρά lifestyle girl.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: