ΝΑSH by Natasha Avloniti: Βρήκαμε το ελληνικό fashion brand με τα πιο εντυπωσιακά φορέματα

Sexy maxi φορέματα, εντυπωσιακές μονοχρωμίες, θηλυκές στενές γραμμές και ρούχα τόσο εντυπωσιακά που δύσκολα σε κάνουν να ξεχνάς το όνομα «NASH», έχουν πρωταγωνιστήσει στο news feed μας στο Instagram τον τελευταίο χρόνο. Τόσο πολύ που μας έκαναν να αναζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το «νεοσύστατο» ελληνικό fashion brand που έχει ήδη κερδίσει την καρδιά (μας) και τις εντυπώσεις. Μιλήσαμε, λοιπόν, με την Creative Director των «NASH», τη Νατάσα Αυλωνίτη και μας έλυσε όλες τις απορίες γύρω από τη νέα της συλλογή ρούχων, αλλά και από την πρωταρχική ιδέα που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία του label της.
ΝΑSH by Natasha Avloniti: Βρήκαμε το ελληνικό fashion brand με τα πιο εντυπωσιακά φορέματα
Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με το σxέδιο μόδας;
Ήταν το όνειρο μου από μικρό κορίτσι. Αποφοιτώντας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και γνωρίζοντας πλέον ποιον δρόμο θέλω να ακολουθήσω στη ζωή μου, οργάνωσα τα επόμενα βήματά μου και ξεκίνησα να αναζητώ τους τρόπους που θα με οδηγούσαν στο να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Σχολές και σεμινάρια με βοήθησαν και με καθοδήγησαν στο πώς να ξεκινήσω. Το 2014 έβγαλα την πρώτη μου συλλογή, πολύ δειλά και εντελώς ερασιτεχνικά. Σιγά σιγά μετά από σκληρή δουλειά και πολλά λάθη καταφέραμε μαζί με την ομάδα μου να κάνουμε τα «NASH» ένα brand που έχει μπει στο χώρο της μόδας και το έχουν ήδη αγαπήσει πολύ οι Ελληνίδες… κι όχι μόνο.
Το NASH βγαίνει από το όνομά σου (Νατάσα Αυλωνίτη);
Ναι, είναι ένα παιχνίδι λέξεων από το όνομα μου . Πλέον έχει γίνει και το παρατσούκλι μου.
Στις μέχρι συλλογές σου μέχρι τώρα βλέπουμε ότι «παίζεις» με δυναμικές μονοχρωμίες και sexy cut outs, ενώ τα περισσότερα ρούχα σου αφήνουν την αίσθηση της «συνεχούς κίνησης» και δίνουν μία ξεχωριστή δυναμική στην γυναίκα που επιλέγει να μπει σε ένα χώρο φορώντας τα. Αυτή τουλάχιστον είναι η δική μας αίσθηση, εσένα ποιος είναι ο στόχος σου όταν τα σχεδιάζεις;
Αγαπώ τις λιτές γραμμές και τα καθαρά χρώματα. Κάποια κομμάτια είναι πιο τολμηρά κάποια λιγότερο. Όλα έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα της γυναίκας που τα φοράει. Σε κάθε νέα συλλογή που σχεδιάζω πάντα έχω στο μυαλό μου τη «γυναίκα με αυτοπεποίθηση». Αυτή που είναι σίγουρη για τον εαυτό της. Ξέρει τι της πηγαίνει και θέλει να αφήσει το στίγμα της όπου κι αν πάει χωρίς όμως να προκαλέσει. Θέλω τα «NASH» να τα φοράνε γυναίκες σίγουρες για τον εαυτό τους.
Μίλησε μας λίγο για την collection σου για τον φετινό χειμώνα και τη σεζόν F/W 2017-18. Τι υλικά, χρώματα και γραμμές έχεις «χρησιμοποιήσει»;
Φέτος τον χειμώνα θα δούμε την παλέτα των χρωμάτων να σκουραίνει. Ο «Βασιλιάς των χρωμάτων», το μαύρο, αλλά και το μπορντό, το κυπαρισσί και το σκούρο μπλε, θα κυριαρχήσουν στην φετινή συλλογή NASH by Natasha Avloniti F/W 2017-18. Το βελούδο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ακολουθούν τα σταθερά υφάσματα όπως το κρεπ. Οι γραμμές θα στενέψουν αναδεικνύοντας τις καμπύλες. Φέτος εκτός από τα μονοκόμματα ρούχα όπως τα φορέματα και οι ολόσωμες φόρμες θα σας παρουσιάσουμε και μία σειρά από βελούδινα κοστούμια, κασμιρένια παλτό και bodies-πουκάμισα. Είναι μία συλλογή πολύ προσεγμένη με πολλές ώρες δουλειάς «κρυμμένες» από πίσω της. Μαζί με την ομάδα μου προσπάθησα πολύ για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι πολύ περήφανη και τους ευχαριστώ όλους έναν προς έναν.
ΝΑSH by Natasha Avloniti: Βρήκαμε το ελληνικό fashion brand με τα πιο εντυπωσιακά φορέματα
Έχεις αγαπημένο κομμάτι από όσα έχεις σχεδιάσει;
Αγαπώ όλα μου τα σχέδια το ίδιο. Γιατί έχω δουλέψει σκληρά για το κάθε ένα από αυτά. Ίσως ξεχωρίζω λίγο το «Frida» καθώς είναι και ο λόγος που τα NASH έγιναν γνωστά. Είναι το best seller κομμάτι της εταιρίας εδώ και 3 χρόνια!
Από πού εμπνέεσαι; Aπό μία ταινία, ένα ταξίδι, μία συναυλία που μπορεί να παρακολουθήσεις;
Ταξιδεύω πολύ. Μου αρέσουν οι νέες εμπειρίες, οι νέες εικόνες. Η έμπνευση είναι ένα συνονθύλευμα όλων αυτών. Οι σημειώσεις στο κινητό μου είναι γεμάτες από στιγμιαίες σκέψεις για ένα κομμάτι μίας συλλογής, που αποτυπώνονται στο χαρτί την περίοδο της προετοιμασίας κάθε collection.
Tα βραδινά, maxi φορέματά σου έχουν «red carpet στοιχεία». Aν μπορούσες να ντύσεις όποια Hollywood star ήθελες, ποια θα ήταν αυτή και γιατί;
Μου αρέσει πολύ η Lively Blake. Μου εμπνέει μια ηρεμία και ταυτόχρονα έναν ακαταμάχητο δυναμισμό.
Πoιο iconic φόρεμα θα ήθελες να είχες σχεδιάσει εσύ;
Το Versace nude dress που φορούσε η Penélope Cruz το 2007 στα 79α Βραβεία Όσκαρ.
Έχεις κάποιο motto όσο αφορά τη μόδα;
«In a world full of Kardashians, be a Diana».
Δραστηριοποιείσαι μόνο τρία χρόνια στον χώρο της μόδας και ήδη έχεις καταφέρει να κάνεις αίσθηση με τις θηλυκές και classy δημιουργίες σου. Τι να περιμένουμε από εσένα στο μέλλον;
Δεν περίμενα αυτήν την εξέλιξη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Τα βήματα μου τα δυο πρώτα χρόνια ήταν πολύ συγκρατημένα και συγκεκριμένα. Το τελευταίο έτος ήταν πιο δυναμικό και ουσιαστικό σε ό,τι αφορά την εξέλιξή μου. Φέτος τον Νοέμβριο κλείνουμε ένα χρόνο λειτουργίας του e-shop (www.nashbyna.com). Το τελευταίο μου «βήμα» έγινε πριν από 2 μήνες με το opening του δικού μου showroom στην Κηφισιά (ΚΥΡΙΑΖΗ 34). Είμαι ευγνώμων για αυτά που έχουν γίνει και για αυτά που έρχονται. Ο απώτερος σκοπός μου είναι να φοράς «NASH» και η διπλανή σου να το αναγνωρίζει.
«H γυναίκα που φοράει “NASH” είναι…» σίγουρη για τον εαυτό της.
ΝΑSH by Natasha Avloniti: Βρήκαμε το ελληνικό fashion brand με τα πιο εντυπωσιακά φορέματα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: