Νάουσα: Πακιστανός συνελήφθη για λαθραία τσιγάρα και καπνό

Ο 33χρονος γυρνούσε στους δρόμους της πόλης και αναζητούσε πελάτες

Στους δρόμους της Νάουσας αναζητούσε αγοραστές για το λαθραίο εμπόρευμα που είχε μαζί του ένας 33χρονος Πακιστανός, ο οποίος συνελήφθη μετά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Πάνω του βρέθηκαν 47 πακέτα τσιγάρων και τρεις συσκευασίες καπνού που έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο που θα υπολογίσει τους διαφυγόντες φόρους και δασμούς. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ενώ κατασχέθηκαν και 300 ευρώ που είχε στις τσέπες του, ως προερχόμενα από την πώληση των λαθραίων τσιγάρων.

*** Στην περιοχή του Αποκόρωνα στα Χανιά, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 49χρονου και του 29χρονου γιου του και κατάσχεσαν 50 πακέτα τσιγάρα διαφόρων εταιριών και μια συσκευασία με 50 γραμμάρια καπνού χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, τα οποία κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Χανίων.

*** Στην Ιεράπετρα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 47χρονο ο οποίος είχε μαζί του μια συσκευασία με 272 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ενώ ο καπνός παραδόθηκε στο Τελωνείο Αγίου Νικολάου.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: