Νανά Καραγιάννη: Ο "Εφιάλτης" για την Αναστασία στην οποία άφησε την περιουσία της

Τι κάνει σήμερα η Αναστασία, η γυναίκα που άφησε όλη την περιουσία της η Νανά Καραγιάννη.

Τον Ιούνιο του 2017 η Νανά Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή νικημένη από την ανορεξία βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Η μυστική χειρόγραφη διαθήκη

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η παρουσιάστρια, η οποία υπέφερε από νευρική ανορεξία και ζούσε μέσα στη φτώχεια, διατηρούσε τραπεζικό λογαριασμό ύψους χιλιάδων ευρώ αλλά και δύο σπίτια. Δύο χρόνια μετά τον θάνατο της δημοσιογράφου, ανοίχτηκε η μυστική διαθήκη που είχε αφήσει και έγινε γνωστό ότι άφησε όλη την περιουσία της στην καλή της φίλη Αναστασία.

Η κληρονόμος της Νανάς Καραγιάννη ήταν μια φίλη της την οποία γνώρισε στο νοσοκομείο και της στάθηκε το τελευταίο διάστημα της ζωής της.

Η ίδια η Αναστασία, η οποία είχε μιλήσει για την γνωριμία της με την δημοσιογράφο και είχε την έκπληξή της όταν ενημερώθηκε για την κληρονομιά που της άφησε, διατηρεί μεζεδοπωλείο στο Μοσχάτο και εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στο νέο επεισόδιο της εκπομπής του Έκτορα Μποτρίνι, «Εφιάλτης στην κουζίνα».

Η ίδια και ο σύζυγός της ζήτησαν τη βοήθεια του βραβευμένου σεφ, με τον οποίο οι κόντρες και οι εντάσεις δεν έλειψαν, όπως και σε κάθε επεισόδιο…

Η εξομολόγηση της Αναστασίας για τη Νανά

«Γίναμε φίλες αυτόματα ένα βράδυ. Μπήκε στο δωμάτιό μου ένα αγρίμι, και μου λέει τι κάνεις εσύ στο δωμάτιο σήκω φύγε. Προφανώς είχε κάνει λάθος δωμάτιο, έφερε τους νοσοκόμους έκανε φασαρία. Μπαίνει η νοσοκόμα της λέει κα Καραγιάννη εσείς είστε στο διπλανό δωμάτιο, η κυρία νοσηλεύεται εδώ. Κοιτάει με αυτά τα τεράστια μάτια. Μ’ αρέσεις είσαι πολύ όμορφη, μου είπε. Θα μείνω εδώ μαζί της πρόσθεσε. Αφήστε τη δεν πειράζει, είπα στους νοσοκόμους. Και εκείνη λέει θα κοιμηθώ εδώ στο κρεβάτι μαζί σου. Από αυτή τη στιγμή είσαι φίλη μου, μου είπε και κούρνιασε δίπλα μου. Ηρέμησε το πρόσωπό της και αρχίσαμε να μιλάμε σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Ήταν απίστευτο».

Η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν δέχτηκε τα σπίτια, γιατί ανήκουν στην οικογένεια, ενώ δέχτηκε τα χρήματα τα οποία ήταν της Νανάς και τα είχε κερδίσει από τη δουλειά της.

«Αυτά τα σπίτια θα τα έγραφαν οι γιαγιάδες στη Νανά… Θεωρώ ότι θα ξεπερνούσα τα όρια αν δεχόμουν τα σπίτια. Δεν έψαξα καν αν υπήρχαν αυτά τα σπίτια και δεν με ενδιέφερε να μάθω. Τα υπόλοιπα τα δέχτηκα γιατί ήταν δικά της, τα είχε αποκτήσει από τη δουλειά της».

Πηγή: true.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: