Ναύπακτος: 19χρονη γέννησε μόνη της στο σπίτι – Νεκρό το μωρό

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Ναύπακτο, όπου βρέφος ξεψύχησε λίγο μετά τη γέννησή του.

Η 19χρονη μητέρα του γέννησε μόνη της στο σπίτι της, χωρίς να ενημερώσει τους γονείς της για τον τοκετό, ενώ παραμένει άγνωστο εάν είχε καταφέρει να αποκρύψει την εγκυμοσύνη της.

Μετά τη διαδικασία του τοκετού, η κοπέλα είχε ακατάσχετη αιμορραγία, γεγονός που έγινε αντιληπτό από τους γονείς της, οι οποίοι τη μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της Ναυπάκτου και από εκεί στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της.

Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν πως η αιμορραγία ήταν συνέπεια του τοκετού.

Μόλις οι γονείς με τη 19χρονη επέστρεψαν στο σπίτι τους, ο πατέρας βρήκε το άτυχο νεογνό νεκρό στο μπάνιο.

Το νοσοκομείο ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία και σε βάρος της 19χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση με συνέπεια το θάνατο του νεογνού.

Η 19χρονη συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενη, ενώ αναμένεται το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα αποσαφηνίσει τα αίτια θανάτου του μωρού. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό και το σκότωσε η 19χρονη, η δικογραφία σε βάρος της θα αλλάξει.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες που δημοσιεύονται σε τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ναυπάκτου, αναφέρουν πως η 19χρονη φέρεται να έχει πνίξει με τα χέρια της το μωρό. Αυτή η πληροφορία μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία, εν αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος.

Διαβάστε ακόμη:Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 89χρονου – Το έκανε η πρώην νύφη του

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: