Να τι θα κάνεις με το αγόρι σου για να αντιγράψεις τον Bieber με την Hailey

Αν νιώθεις ότι η σχέση σου αρχίζει και ρουτινιάζει πρέπει σίγουρα να δράσεις άμεσα. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις με το αγόρι σου για να «ξεκουνηθείτε» και μαζί με αυτές σου έχουμε μια super ιδέα για να σπάσετε πλάκα μαζί.


Με το αγόρι σου πρέπει να είσαι και καλή φίλη, μόνο έτσι θα νιώθεις «άνετα» να κάνεις τις πλάκες σου χωρίς να σε παρεξηγήσει. Ευτυχώς με τα φίλτρα του instagram αλλά και με τα videos του Tik- Tok έχεις πολλές επιλογές να κάνετε κάτι αστείο μαζί, τι θα έλεγες όμως να «αντιγράψετε» την ιδέα του ; Αυτό το ζευγάρι ξέρει να περνάει καλά και σίγουρα ξέρει από πλάκες.

Εμείς την ιδέα τους θα την ονομάσουμε «then and now challenge» και μόλις δεις τι σκέφτηκαν θα το κάνεις και εσύ και θα το ποστάρεις στο instagram. έκοψε το πρόσωπό της και έκανε ένα κολλάζ με εκείνη μικρή. Το αξιοσημείωτο και αστείο φυσικά ήταν ότι η γκριμάτσα της μικρή Hailey και της Hailey του σήμερα ήταν ίδια. Ακολούθησε φυσικά στο προφίλ της και ένα insta story με video του Justin και η ομοιότητα φυσικά είναι ολοφάνερη.


Λοιπόν, τι θα έλεγες να πάρεις μια κοινή φωτογραφία με το αγόρι σου και να φτιάξετε ένα κολλάζ με τους… μικρούς σας εαυτούς; Σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει.

Δες στη gallery τη φωτογραφία που ανέβασε σε insta story η Hailey.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: