"Να μην κλάψουν άλλες μανάδες" ζητά η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας που σκοτώθηκε στα Χανιά

Η μητέρα της άτυχης φοιτήτρια που έχασε τη ζωή της στα Χανιά όταν έκανε βόλτα μαζί με ένα φίλο της, ο οποίος σκοτώθηκε επίσης, και παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε Γεωργιανός, συναντήθηκε με τον Πρύτανη  του Πολυτεχνείου Κρήτης Βασίλη Διγαλάκη.

Σκοπός της συνάντησης, ήταν η ενημέρωση για το πού βρίσκεται το θέμα της κατασκευής κυκλικού κόμβου στην είσοδο του Πολυτεχνείου Κρήτης, στον δρόμο των Κουνουπιδιανών που πραγματοποιούνται συνεχώς τροχαία..

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιώργος Κομισόπουλος, το μόνο που απασχολεί τους γονείς είναι να μην πάει χαμένη η θυσία των δύο παιδιών και να ξεκινήσει το θέμα της κατασκευής του κυκλικού κόμβου. «Να μην κλάψουν άλλες μανάδες», ήταν τα λόγια της μητέρας της Στέλλας.

Ο κ. Κομισόπουλος αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση του δρόμου τονίζοντας ΄ότι «θέλουν δεν θέλουν ο κόμβος θα γίνει», ενώ έκανε λόγο και για ευθύνες της πολιτείας, η οποία έχει παραλάβει από το 2014 μια ολοκληρωμένη μελέτη με παραχώρηση γης από το Πολυτεχνείο Κρήτης, αλλά δεν έκανε το παραμικρό.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του τροχαίου δυστυχήματος και στις ευθύνες του 20χρονου οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου, ο κ. Κομισόπουλος μίλησε για νέα στοιχεία που συλλέγονται και τα οποία θα πρέπει να οδηγήσουν στην αναθεώρηση των κατηγοριών.

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: