Να, γιατί πρέπει να γίνεις φαν του χρώματος

Έχω παρατηρήσει ότι οι Ελληνίδες, έχουμε μια φοβία για το χρώμα. Για κάποιο λόγο, είμαστε ορκισμένες οπαδοί των μονόχρωμων και ουδέτερων αποχρώσεων τα οποία μεν, έχουν μια ακαταμάχητη γοητεία, από την άλλη δε, ζούμε στην Ελλάδα. Σε μια χώρα, που η φύση της «σφύζει» από πανέμορφα χρώματα, στον ουρανό, τα δέντρα, τα λουλούδια, την θάλασσα. Αντί, λοιπόν, να εμπνεόμαστε απ” αυτά τα πανέμορφα χρώματα που είναι μέρος της καθημερινότητάς μας, αντιστεκόμαστε σ” αυτά και προτιμάμε ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις.

Άνοιξη όμως είναι, βρε αδερφέ, και σκεφτόμαστε μήπως τώρα είναι τελικά η κατάλληλη εποχή για ν” αλλάξουμε λίγο τις συνήθειές μας. Και φαν του χρώματος στις εμφανίσεις σου να μην είσαι, λοιπόν, έχουμε βαλθεί να σε πείσουμε για το αντίθετο.

Παρακάτω, σου προτείνουμε εύκολους τρόπους να συμπεριλάβεις στα outfits σου λίγο χρώμα, κάτι που -trust us- θα αποθεώσει τα ανοιξιάτικα σύνολα σου.

Κάνε statement με μια τσάντα

ImaxTree

Δεν χρειάζεται να επενδύσεις σε μια ακριβή τσάντα σε αυτή την περίπτωση. Μια πιο οικονομική τσάντα θα λειτουργήσει άψογα, ειδικά αν θέλεις να επιλέξεις ένα πιο ασυνήθιστο χρώμα ή σχέδιο τσάντας.

Τα πιο εντυπωσιακά σκουλαρίκια

ImaxTree

Στην ίδια λογική με την τσάντα, ένα ζευγάρι πολύχρωμα σκουλαρίκια θα επαναφέρουν την εμφάνιση σου, μετατρέποντάς το από το πιο βαρετό στο πιο ενδιαφέρον. Τέλειος τρόπος για ν” αναδείξεις τα office looks σου.

Πες «ναι» στο μουσταρδί

 ImaxTree

Μια ομαλή μετάβαση από τις γήινες αποχρώσεις σε πιο έντονες είναι το μουσταρδί. Πρόκειται για ένα έντονο χρώμα που είναι όμως «αδερφάκι» αποχρώσεων, όπως το μπεζ ή το camel. Αντικαθιστώντας μια γήινη απόχρωση με αυτό το κίτρινο/μουσταρδί, θα συμπεριλάβεις εύκολα το χρώμα στο σύνολό σου.

Άσε τα παπούτσια να κάνουν τη δουλειά

 ImaxTree

«Χτίσε» ένα σύνολο γύρω από τα παπούτσια σου, και με βάση αυτά δημιούργησε το πιο fun σύνολο. Εδώ, μπορείς να επενδύσεις σε ένα πιο καλό ζευγάρι παπούτσια, φρόντισε όμως, το χρώμα να είναι ένα που σου αρέσει πολύ και μπορείς να φορέσεις άνοιξη και το καλοκαίρι.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: